Deși este greu de crezut, o rețetă simplă de parizer de casă a reușit să strângă un număr record de vizualizări, mai precis 15 milioane. Iată cum se prepară cel mai viral parizer!
O simplă rețetă de parizer a ajuns foarte virală pe internet, strângând peste 15 milioane de vizualizări. Emilia Mincu, tânăra care a reușit să surprindă internetul cu rețeta de parizer de casă, a arătat modul de preparare!
Cine este tânăra care a devenit faimoasă cu ajutorul rețetei sale de parizer de casă
Emilia Mincu a reușit să strângă peste 2 milioane de aprecieri pe Instagram, cu ajutorul rețetei sale de parizer de casă.
„Dragii mei, dacă vă place cum arată acest parizer de pui pregătit acasă, stați aproape să vedeți cât de simplu se poate pregăti!", așa a început Emilia rețeta sa de parizer de casă.
Citește și: Rețetă de Burfi cu banane și nuci. Un desert tradițional indian, ușor de preparat!
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citește și: Rețeta de Tartă cu lămâie și afine, tradițională franțuzească
Emilia Mincu a menționat faptul că rețeta a fost învățată chiar de la mama sa. Astfel, tânăra și-a dorit să o împărtășească și cu urmăritorii ei de pe Instagram.
Aceasta are o pasiune pentru gătit, și obișnuiește să posteze frecvent diverse rețete pe internet. Așadar, cu un parizer scos dintr-o simplă sticlă de plastic, Emilia a făcut senzație în mediul online."Nu m-am așteptat nicio secundă să aibă atât succes. Cei mai mult au fost încântați cei din afara țării, unde nu pot să cumpere parizer. Și mi-au scris mulți, au fost entuziasmați",
spune Emilia Micu, potrivit observatornews.ro.Rețeta de parizer de casă
Rețeta de parizer de casă, publicată de Emilia Mincu, este extrem de ușoară chiar și pentru persoanele care nu se descurcă în bucătărie. Pentru prepararea parizerului de casă, este nevoie de câteva ingrediente, și de o sticlă goală de plastic.
- un pui de 1,5 kg
- doi morcovi
- două cepe
- sare
- piper
- suc de sfeclă roșie
- două pliculețe de gelatină
Mod de preparare
După ce se pun legumele și puiul la fiert, totul este transferat într-un blender. De asemenea, acestea trebuie să fie condimentate cu sare și piper. Mai apoi, compoziția se pune într-o sticlă de plastic. La final, parizerul de casă trebuie să fie lăsat la frigider peste noapte.
„Am folosit în această rețetă un pui de aproximativ un kilogram și jumătate. După ce am tranșat puiul, am pus oala sub presiune, am adăugat doi morcovi și două cepe. Am eliminat toate oasele.”, explică Emilia în clipul ce a devenit viral.
Citește și: Rețetă de Paste cu pui și ciuperci. Bune de savurat cu familia!
Citește și: Cu ce poți înlocui untul sau laptele din piure. Va fi la fel de gustos și pufos