Află din rândurile următoare care este rețeta de pască cu aluat de pandișpan a Ilenei Sterp.
Ileana Sterp și-a format o comunitate numeroasă de urmăritori în mediul online, care îi sunt alături la orice pas și îi apreciază activitatea. Astfel, bruneta le oferă acestora diferite sfaturi și idei utile în viața de zi cu zi. De data aceasta, Ileana Sterp a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online o rețetă delicioasă de pască cu aluat de pandișpan, perfectă pentru masa de Paște.
„ Se apropie sărbătorile Pascale și vreau să vă dau o idee de pască delicioasă .”, a scris Ileana Sterp pe Instagram.
Rețeta de pască cu aluat de pandișpan a Ilenei Sterp
Citește și: Cozonac pentru Paște, rețeta pregătită de Geta Sterp. “Am o rețetă foarte simplă și tare delicioasă.”
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Ingrediente:
Pentru umplutura de brânză:
- 400 g de brânză dulce;
- 70 g de smântână;
- 120 g de zahăr;
- un praf de sare;
- un plic de zahăr vanilat;
- 3 ouă;
- 50 g de griș;
- coaja rasă de la o lămâie;
- 100 g de stafide.
Pentru pandișpan:
- 4 albușuri;
- 4 gălbenușuri;
- 4 linguri de zahăr;
- 4 linguri de făină;
- 2 linguri de ulei;
- un plic de zahăr vanilat.
Pentru decor:
- zahăr pudră vanilat.
Mod de preparare:
Ileana Sterp a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
„Î ntr-un bol punem brânza de vaci, smântâna, zahărul, sarea și zahărul vanilat. Amestecăm bine și peste adăugăm ouăle bătute tip omletă, coaja de lămâie, grișul si stafidele, amestecăm totul și lăsăm compoziția deoparte până ne ocupăm de blatul pentru pandișpan. Începem cu albușurile pe care le batem spumă, peste care adăugăm zahărul în ploaie, apoi ne ocupăm de gălbenușuri pe care le mixăm împreună cu uleiul și zahărul vanilat.