Află din rândurile următoare care este rețeta de paste cu legume și cârnați chorizo a Andreei Marin.
Andreea Marin este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online. Pe lângă postările din viața sa de zi cu zi, cele cu grădina superbă și familia ei minunată, vedeta postează din când în când și diferite videoclipuri cu secretele sale din bucătărie.
De data aceasta, Andreea Marin a dezvăluit rețeta sa de paste cu legume și cârnați chorizo. Vedeta a postat un video prin intermediul cărora explică urmăritorilor său cum pregătește, rapid, pas cu pas, o rețetă delicioasă de paste cu legume și cârnați chorizo.
Rețetă de paste cu legume și cârnați chorizo
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente
Potrivit informațiilor oferite de Andreea Marin, pentru a prepara paste cu legume și cârnați chorizo avem nevoie de următoarele ingrediente:
- 350- 500 g paste penne
- o lingură și jumătate de ulei de măsline extravirgin
- o ceapa roșie feliată
- un ardei gras roșu
- 2 căței de usturoi
- 2 dovlecei medii, tăiați felii
- 2 cârnați chorizo tăiați felii
- 2 cutii de 400 g de roșii cherry
- o linguriță și jumătate de zahăr
- 1/2 linguriță de fulgi sau semințe de ardei iute
- două lingurițe de frunze proaspete de rozmarin tocat
- 1/4 cană pătrunjel tăiat
Mod de preparare:
Citește și: Paste ravioli cu sos de roșii și busuioc. Invită partenerul la o cină deosebită!
Andreea Marin a dezvăluit, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul foarte simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.
„ Fierbem pastele timp de 11 minute, scurgem apa, în paralel încălzim uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Adăugăm ceapă și ardei gras, amestecând din când in când până se înmoaie. Adăugăm usturoiul, dovleceii și chorizo și amestecam încă 2 minute. Adăugăm roșiile cherry nescurse, zahărul, fulgii de ardei iute și rozmarin. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, timp de 8 minute sau până se îngroașă. Scurgem pastele și revenim la tigaie. Se amestecă sosul de chorizo și pătrunjelul cu pastele. Asta e tot! O bunătate !”, a scris Andreea Marin, pe rețelele de socializare.