Află din rândurile următoare care este rețeta de paste Fusilli cu brânză de burduf, spanac și nuci a lui chef Sorin Bontea.
Chef Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați bucătari de la noi din țară, care de-a lungul timpului a reușit să câștige simpatia publicului, atât prin intermediul talentului său gastronomic, cât și al felului său de a fi.
De data aceasta, chef Sorin Bontea a pregătit o rețetă de paste Fusilli cu brânză de burduf, nuci și spanac, pe care a împărtășit-o cu urmăritorii săi din mediul online.
Rețeta de paste Fusilli cu brânză de burduf, spanac și nuci a lui chef Sorin Bontea
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Ingrediente:
Potrivit informațiilor oferite de chef Sorin Bontea, pentru această rețetă avem nevoie de următoarele ingrediente:
- 200 g de Fusilli;
- 2 litri de apă;
- 250 g de brânză de burduf;
- 200 ml de smântână de gătit;
- 150 g de baby spanac;
- 100 g de nuci prăjite;
- o lingură de ulei de măsline;
- piper.
Mod de preparare:
Chef Sorin Bontea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
„Pastele se pun la fiert în 2 litri de apă, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-o tigaie încinsă, se pune o lingură de ulei de măsline. Se adaugă brânza de burduf și se lasă câteva secunde, apoi se pune și smântâna de gătit. Se lasă la foc mic, până se topește brânza de burduf. Se adaugă un polonic de apă de la paste și piper. Se adaugă pastele scurse de apă și se lasă la fiert, în sos, cam un minut. Se adaugă spanacul și se mai lasă un minut pe foc. Se oprește focul și se pun o parte din nucile prăjite, după care se amestecă bine. Se pune preparatul într-o farfurie și se mai adaugă nuci prăjite pe deasupra .”, a explicat chef Sorin Bontea pe YouTube.