Rețeta de paste rigatoni amatriciana a lui chef Sorin Bontea! „Credeți-mă că sunt gustoase!”

Rețeta de paste rigatoni amatriciana a lui chef Sorin Bontea! „Credeți-mă că sunt gustoase!”

Află din rândurile următoare care este rețeta de paste rigatoni a lui chef Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea este foarte activ în mediul online, acolo unde ține legătura cu urmăritorii săi, împărtășind cu aceștia cele mai gustoase rețete. De data aceasta, cunoscutul bucătar a pregătit rețeta sa de paste rigatoni.

Chef Sorin Bontea [Sursa foto: Captură YouTube]

Rețeta de paste rigatoni amatriciana a lui chef Sorin Bontea

Citește și: Rețeta de pulpă de miel cu legume la cuptor a lui chef Sorin Bontea: „Le bag la cuptor, mielul și legumele în același timp.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Rețeta de cheesecake cu fidea scurtă a lui chef Sorin Bontea: „Atunci când cheesecake-ul este gata, se lasă la răcit în cuptor, apoi se pune în frigider pentru scurt timp.”

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de chef Sorin Bontea, pentru două porții avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • 200 g de paste rigatoni;
  • 180 g de pancetta (sau slănină afumată);
  • o ceapă;
  • o lingură de ulei de măsline
  • 400 g de sos de roșii tocate cuburi
  • 100 ml de vin alb sec
  • un vârf de linguriță de zahăr
  • pecorino ras (după gust)
  • sare și piper după gust

Mod de preparare:

Chef Sorin Bontea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Am să pun foarte puțin ulei de măsline. Îl lăsăm să se încingă și facem practic jumărele. Vedeți că își lasă foarte multă grăsime. Nu o să o punem chiar pe toată. Mai scot din grăsime că este multă. Dacă mai e nevoie, am să completez. Să nu se simtă grăsimea aia foarte mult. Pun și ceapa direct peste. Ceapa a început să se prăjească, e galben-aurie. Pun vin alb sec. Îl las să se reducă până nu mai miroase a vin. Roșiile. Punem sare, nu foarte multă. O să le facem puțin picante. Trebuie să le las să fiarbă cam 10 minute, nu mai mult. Între timp pun pastele la fiert. Pentru că folosesc roșii la conservă și roșii în general, am să pun un vârf de linguriță de zahăr. Vreau să fiarbă și puțin în sos, să-și tragă pastele gust. Am să pun un pic de pecorino. Asta este rețeta mea de paste. Credeți-mă că sunt gustoase !”, a spus chef Sorin Bontea pe YouTube.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Rețeta pastelor cu brânză de burduf, spanac și nuci prăjite a lui chef Sorin Bontea. “Este spectacol.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a