Află din rândurile următoare care este rețeta de piure de păstârnac și țelină cu pește a Cristinei Șișcanu.
Cristina Șișcanu a declarat în repetate rânduri că nu este o bucătăreasă iscusită, însă, din când în când, îi place să pregătească preparate rapide și ușoare pentru familia sa.
Cristina Șișcanu a filmat întregul proces și l-a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online.
„ Iată ce gătesc eu pentru o cină ușoară: piure de păstârnac și țelină.
Rețeta de piure de păstârnac și țelină cu pește la friteuză a Cristinei Șișcanu
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente:
- 4 bucăți de păstârnac
- o bucată de țelină
- ulei
- sare, piper
- unt
- o ceapă
- lapte
- 2 pești
Mod de preparare:
Cristina Șișcanu a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
„ Am aici 4 păstârnaci și o bucată de țelină. Le tai cubulețe. O să coacem legumele mai întâi. Pregătim tava. Punem sare și ulei. Amestecăm. Dau la cuptor pentru 20 de minute la 230 de grade.”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.
Cât timp legumele au stat la cuptor, prezentatoarea TV a pregătit peștele.
„Aici am 2 peștișori. Îi ungem cu puțin ulei și o să îi dăm și cu puțină sare. O să îi pun la fripteuză cu aer cald.”, a explicat Cristina Șișcanu.
Apoi, soția lui Mădălin Ionescu a pregăti piureul.
„Am tăiat o ceapă mică. Aici am pus unt. Legumele sunt gata. Untul se topește. Călim și ceapa un pic în unt. Punem un pic de apă și un pic de lapte. Lăsăm să fiarbă la foc mic vreo 30 de minute. Legumele sunt fierte. Le puteți face cu mixerul. Mai punem un pic de sare și piper, după gust. Delicios!”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.