Rețeta de piure de păstârnac și țelină cu pește la friteuză a Cristinei Șișcanu: „Îngrașă mai puțin piureul de păstârnac și țelină, iar dacă nu folosim unt are calorii mai puține.”

Rețeta de piure de păstârnac și țelină cu pește la friteuză a Cristinei Șișcanu: „Îngrașă mai puțin piureul de păstârnac și țelină, iar dacă nu folosim unt are calorii mai puține.”

Află din rândurile următoare care este rețeta de piure de păstârnac și țelină cu pește a Cristinei Șișcanu.

Cristina Șișcanu a declarat în repetate rânduri că nu este o bucătăreasă iscusită, însă, din când în când, îi place să pregătească preparate rapide și ușoare pentru familia sa. De data aceasta, prezentatoarea TV a pregătit un piure de păstârnac și țelină, pe care l-a consumat alături de pește gătit la friteuză.

Cristina Șișcanu  [Sursa foto: Facebook]

Cristina Șișcanu a filmat întregul proces și l-a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online.

Iată ce gătesc eu pentru o cină ușoară: piure de păstârnac și țelină.

Îngrașă mai puțin piureul de păstârnac și țelină, iar dacă nu folosim unt are calorii mai puține, dar o să folosim unt, să fie bun .”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

Rețeta de piure de păstârnac și țelină cu pește la friteuză a Cristinei Șișcanu

Citește și: Cum prepară mama lui Mădălin Ionescu ciorba de ștevie. Cu ce preparate și-a surprins fiul: „Are un gust extraordinar. Zici că am făcut o călătorie în timp la țară.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: „Pun copănelele la marinat într-un sos pe care îl facem! E atrăgător!” Ce sos folosește Cristina Șișcanu pentru marinarea copănelelor

Ingrediente:

  • 4 bucăți de păstârnac
  • o bucată de țelină
  • ulei
  • sare, piper
  • unt
  • o ceapă
  • lapte
  • 2 pești

Mod de preparare:

Cristina Șișcanu a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Am aici 4 păstârnaci și o bucată de țelină. Le tai cubulețe. O să coacem legumele mai întâi. Pregătim tava. Punem sare și ulei. Amestecăm. Dau la cuptor pentru 20 de minute la 230 de grade.”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

Cât timp legumele au stat la cuptor, prezentatoarea TV a pregătit peștele.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și-a văzut copiii! Cum a decurs prima întâlnire cu băieții, după moartea lui Silviu Prigoană- kanald.ro

Citește și: De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită". Condusă pe ultimul drum cu melodii de jale- stirilekanald.ro

„Aici am 2 peștișori. Îi ungem cu puțin ulei și o să îi dăm și cu puțină sare. O să îi pun la fripteuză cu aer cald.”, a explicat Cristina Șișcanu.

Apoi, soția lui Mădălin Ionescu a pregăti piureul.

„Am tăiat o ceapă mică. Aici am pus unt. Legumele sunt gata. Untul se topește. Călim și ceapa un pic în unt. Punem un pic de apă și un pic de lapte. Lăsăm să fiarbă la foc mic vreo 30 de minute. Legumele sunt fierte. Le puteți face cu mixerul. Mai punem un pic de sare și piper, după gust. Delicios!”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Rețeta Gabrielei Cristea de salam de biscuiți cu ciocolată! Un preparat simplu de făcut și delicios de mâncat: „Este un deliciu. Este mai bună decât rețeta clasică!”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Ultima conversație dintre Igor Cuciuc și fiica sa. Ce i-a transmis Andreea înainte cu câteva ore să se stingă din viață: „Tata nu...”. Artistul cânta în momentul în care adolescenta și-a dat ultima suflare

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină