Rețeta de piure de păstârnac și țelină cu pește la friteuză a Cristinei Șișcanu: „Îngrașă mai puțin piureul de păstârnac și țelină, iar dacă nu folosim unt are calorii mai puține.”

Rețeta de piure de păstârnac și țelină cu pește la friteuză a Cristinei Șișcanu: „Îngrașă mai puțin piureul de păstârnac și țelină, iar dacă nu folosim unt are calorii mai puține.”

Află din rândurile următoare care este rețeta de piure de păstârnac și țelină cu pește a Cristinei Șișcanu.

Cristina Șișcanu a declarat în repetate rânduri că nu este o bucătăreasă iscusită, însă, din când în când, îi place să pregătească preparate rapide și ușoare pentru familia sa. De data aceasta, prezentatoarea TV a pregătit un piure de păstârnac și țelină, pe care l-a consumat alături de pește gătit la friteuză.

Cristina Șișcanu  [Sursa foto: Facebook]

Cristina Șișcanu a filmat întregul proces și l-a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online.

Iată ce gătesc eu pentru o cină ușoară: piure de păstârnac și țelină.

Îngrașă mai puțin piureul de păstârnac și țelină, iar dacă nu folosim unt are calorii mai puține, dar o să folosim unt, să fie bun .”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

Rețeta de piure de păstârnac și țelină cu pește la friteuză a Cristinei Șișcanu

Citește și: Cum prepară mama lui Mădălin Ionescu ciorba de ștevie. Cu ce preparate și-a surprins fiul: „Are un gust extraordinar. Zici că am făcut o călătorie în timp la țară.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: „Pun copănelele la marinat într-un sos pe care îl facem! E atrăgător!” Ce sos folosește Cristina Șișcanu pentru marinarea copănelelor

Ingrediente:

  • 4 bucăți de păstârnac
  • o bucată de țelină
  • ulei
  • sare, piper
  • unt
  • o ceapă
  • lapte
  • 2 pești

Mod de preparare:

Cristina Șișcanu a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Am aici 4 păstârnaci și o bucată de țelină. Le tai cubulețe. O să coacem legumele mai întâi. Pregătim tava. Punem sare și ulei. Amestecăm. Dau la cuptor pentru 20 de minute la 230 de grade.”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

Cât timp legumele au stat la cuptor, prezentatoarea TV a pregătit peștele.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro

„Aici am 2 peștișori. Îi ungem cu puțin ulei și o să îi dăm și cu puțină sare. O să îi pun la fripteuză cu aer cald.”, a explicat Cristina Șișcanu.

Apoi, soția lui Mădălin Ionescu a pregăti piureul.

„Am tăiat o ceapă mică. Aici am pus unt. Legumele sunt gata. Untul se topește. Călim și ceapa un pic în unt. Punem un pic de apă și un pic de lapte. Lăsăm să fiarbă la foc mic vreo 30 de minute. Legumele sunt fierte. Le puteți face cu mixerul. Mai punem un pic de sare și piper, după gust. Delicios!”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Rețeta Gabrielei Cristea de salam de biscuiți cu ciocolată! Un preparat simplu de făcut și delicios de mâncat: „Este un deliciu. Este mai bună decât rețeta clasică!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial