Rețetă de Platou cu carne de porc fragedă, servită cu sos de tomate, ceapă roșie și murături. O masă delicioasă preparată în doar o oră!

Rețetă de Platou cu carne de porc fragedă, servită cu sos de tomate, ceapă roșie și murături.

Platoul cu carne de porc fragedă reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  Platou cu carne de porc fragedă, servită cu sos de tomate, ceapă roșie și murături. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cel mai gustos Platou cu carne de porc fragedă, servită cu sos de tomate, ceapă roșie și murături, preparat exact pe gustul vostru.   

 

Rețetă de  Platou cu carne de porc fraged ă, servit ă  cu sos de tomate, ceap ă  ro ș ie  ș i mur ă turi

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de  Platou cu carne de porc fragedă, servită cu sos de tomate, ceapă roșie și murături, absolut delicioasă, în doar 9 pași simpli!

Timpul de pregătire   pentru această rețetă de   Platou cu carne de porc   fragedă, servită cu sos de tomate, ceapă roșie și murături este de 20 de minute

Timp de preparare  – 40 de minute

Timp total  – o oră

Rețeta de Platou cu carne de porc   fragedă, servită cu sos de tomate, ceapă roșie și murături este pentru 4 persoane

Rețetă de Platou cu carne de porc fragedă, servită cu sos de tomate, ceapă roșie și murături.
[Sursa foto: freepik]

Ingrediente –  Platou cu carne de porc   fraged ă, servit ă  cu sos de tomate, ceap ă  ro ș ie  ș i mur ă turi

  • 1 kg carne de porc (piept sau pulpă)
  • 2 cepe roșii
  • 1 cană de murături mixte (castraveți, gogoșari, ardei iuți, etc.)
  • 1 cutie de sos de roșii
  • 2 căței de usturoi
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 linguriță de sare
  • O jumătate de linguriță de piper negru
  • 1 linguriță de boia de ardei dulce
  • Pătrunjel proaspăt pentru decor

De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.

Rețetă de Platou cu carne de porc fragedă, servită cu sos de tomate, ceapă roșie și murături. [Sursa foto: freepik]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Rețetă de Banana bread cu ciocolată. O modalitate minunată de a savura o gustare dulce!

Mod de preparare -  Platou cu carne de porc   fraged ă, servit ă  cu sos de tomate, ceap ă  ro ș ie  ș i mur ă turi

Pasul 1.     Începem prin a preîncălzi cuptorul la 180 de grade Celsius.

Pasul 2.  Tăiem 1 kilogram de carne de porc (piept sau pulpă), în bucăți de aproximativ 2 cm grosime. Dacă doriți, puteți îndepărta grăsimea și pielița de pe bucăți.

Pasul 3.  Într-un bol, amestecăm 2 linguri de ulei de măsline, o linguriță de sare, o jumătate de linguriță de piper negru și o linguriță de boia de ardei dulce. Adăugăm bucățile de carne și le amestecăm bine până când sunt acoperite uniform cu amestecul de condimente.

Pasul 4.  Punem bucățile de carne într-o tavă pentru cuptor și le introducem în cuptorul preîncălzit. Coacem timp de aproximativ 30-40 de minute, până când carnea este aurie și fragedă.

Pasul 5.     Cât timp carnea se coace, pregătim sosul de roșii. Într-o cratiță, încălzim o cutie de sos de roșii la foc mediu. Adăugăm 2 căței de usturoi tăiat mărunt și lăsăm să fiarbă timp de 5-10 minute, până când sosul se îngroașă ușor.

Pasul 6.  Tăiem cele 2 cepe roșii în felii subțiri și o cană de murături, în bucăți mici.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și-a văzut copiii! Cum a decurs prima întâlnire cu băieții, după moartea lui Silviu Prigoană- kanald.ro

Citește și: De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită". Condusă pe ultimul drum cu melodii de jale- stirilekanald.ro

Pasul 7.  Când carnea este gata, o scoatem din cuptor și o așezăm pe un platou. Turnăm sosul de roșii deasupra.

Pasul 8.  Decorăm cu ceapă roșie și murăturile. Putem adăuga și puțin pătrunjel proaspăt tocat pentru un plus de aromă.

Pasul 9.  Servim imediat, cât este încă cald.

Platoul cu carne de porc fragedă, servită cu sos de tomate, ceapă roșie și murături este gata și se poate servi cald. Poftă bună!

Rețetă de Platou cu carne de porc fragedă, servită cu sos de tomate, ceapă roșie și murături. [Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce nu se mănâncă în postul Paștelui. Sfaturi pentru o formă de invidiat



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Rețetă de Tort Napoleon, cunoscut și sub numele de tort regesc!

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

Dan Ciotoi suflă și în iaurt după ce s-a vindecat de cancer. Ce regim strict trebuie să respecte solistul trupei Generic

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Ultima conversație dintre Igor Cuciuc și fiica sa. Ce i-a transmis Andreea înainte cu câteva ore să se stingă din viață: „Tata nu...”. Artistul cânta în momentul în care adolescenta și-a dat ultima suflare

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină