Reteta de poale in brau ca la bunica acasa! Asa obtii gustul copilariei!

Reteta de poale in brau ca la bunica acasa! Asa obtii gustul copilariei!
Reteta de poale in brau ca la bunica acasa! Asa obtii gustul copilariei!

Aceasta reteta de poale in brau este ca la bunica acasa: delicioasa. Are gustul copilariei tale!

 

Ingrediente:
Aluatul: faina 400 g, oua 3, unt 100 g, zahar 25 g, lapte 200 ml, drojdie de bere 20 g, coaja rasa de la o lamaie, vanilie;
umplutura: branza de vaci 400 g, oua 1, coaja rasa de la o lamaie, vanilie, stafide 50 g, faina 50 g, zahar tos 25 g, zahar pudra 25 g.
Mod de preparare: Dintr-un sfert din cantitatea de lapte, din drojdie si putina faina (50 g) se face o maia care se lasa sa dospeasca. Intr-un vas, se amesteca restul de lapte cu ouale, zaharul, coaja rasa de lamaie si vanilia. Compozitia se incalzeste putin, apoi se adauga maiaua crescuta. Se pune faina, putin cate putin, framantand continuu, pana ce se obtine un aluat potrivit de tare, apoi se adauga untul topit.
Acest aluat se lasa sa creasca circa 40 minute. Dupa aceea se imparte in 10 bucati, acestea se rotunjesc ca niste bile si se lasa sa stea circa 10 minute. In acest timp, se prepara umplutura. Intr-un castron, se freaca branza de vaci, apoi se adauga oul, vanilia, coaja rasa de lamaie, stafidele, zaharul si faina, amestecandu-le pana ce se obtine o pasta. Aceasta se imparte in 10 parti egale.
Fiecare bucata de coca se intinde bine, in toate directiile, rotund. La mijloc se aseaza branza preparata, apoi margi­nile aluatului se strang deasupra umpluturii. Branzoaicele se aseaza in tava, se lasa sa creasca circa 25 minute, apoi se ung cu ou. Tava se da la cuptor, la foc moderat. Dupa ce s-au copt si s-au racit, se pudreaza cu zahar.
Sursa
sursa foto

Ingrediente:

Aluatul: faina 400 g, oua 3, unt 100 g, zahar 25 g, lapte 200 ml, drojdie de bere 20

g, coaja rasa de la o lamaie, vanilie; 

Umplutura: branza de vaci 400 g, oua 1, coaja rasa de la o lamaie, vanilie, stafide 50 g, faina 50 g, zahar tos 25 g, zahar pudra 25 g.

Mod de preparare: Dintr-un sfert din cantitatea de lapte, din drojdie si putina faina (50 g) se face o maia care se lasa sa dospeasca.
Intr-un vas, se amesteca restul de lapte cu ouale, zaharul, coaja rasa de lamaie si vanilia. Compozitia se incalzeste putin, apoi se adauga maiaua crescuta. Se pune faina, putin cate putin, framantand continuu, pana ce se obtine un aluat potrivit de tare, apoi se adauga untul topit. Acest aluat se lasa sa creasca circa 40 minute. Dupa aceea se imparte in 10 bucati, acestea se rotunjesc ca niste bile si se lasa sa stea circa 10 minute.
In acest timp, se prepara umplutura. Intr-un castron, se freaca branza de vaci, apoi se adauga oul, vanilia, coaja rasa de lamaie, stafidele, zaharul si faina, amestecandu-le pana ce se obtine o pasta. Aceasta se imparte in 10 parti egale. Fiecare bucata de coca se intinde bine, in toate directiile, rotund. La mijloc se aseaza branza preparata, apoi margi­nile aluatului se strang deasupra umpluturii. Branzoaicele se aseaza in tava, se lasa sa creasca circa 25 minute, apoi se ung cu ou.
Tava se da la cuptor, la foc moderat. Dupa ce s-au copt si s-au racit, se pudreaza cu zahar.

Sursa
sursa foto

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies