Poke Bowl este o adevărată delicatesă, care se poate prepara într-un timp foarte scurt. V-ați gândit să căutați rețeta simplă preparată chiar de Ana Urucu?
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de Poke Bowl, realizată de Ana Urucu, prezentatoarea emisiunii Well Done a canalului theExclusive, de la Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru un Poke Bowl, preparat exact pe gustul vostru.
Poke Bowl este un preparat care este gata într-un timp chiar foarte scurt, dacă veți ține cont de doar câțiva pași simpli. Acest preparat are un gust deosebit de gustos și este unul dintre cele mai fresh preparate pe care le puteți consuma cu ușurință, oriunde vă aflați.
În plus, datorită faptului că nu veți avea nevoie nici de prea multe ingrediente pentru a prepara această rețetă, o veți putea realiza cu ușurință chiar la voi acasă. Prin urmare, haideți să trecem la treabă și să pregătim împreună cea mai gustoasă rețetă de Poke Bowl!
Citeste si: Ce pește este cel mai bun pentru copii și cum poți să-l pregătești rapid și delicios
Rețetă de Poke Bowl
Ana Urucu, prezentatoarea emisiunii Well Done a canalului theExclusive ( Kanal D ), a realizat cea mai simplă rețetă de Poke Bowl , absolut delicioasă.
Ingrediente – Poke Bowl
Veți avea nevoie de următoarele ingrediente: 300 g de somon proaspăt, 100 g de orez, puțin susan alb și negru, 100 g de mazăre, un avocado, un mango, o lămâie, varză roșie, o legătură
de ceapă verde, câteva ridichi și pentru sos: puțină soia, miere și oțet de mere.Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Mod de preparare - Poke Bowl
„ Haideți să ne apucăm să facem Poke Bowl. Câteva dintre legume sunt deja pe farfurie, așteaptă. Mai avem aici un mango, să-l tăiem și pe el cuburi. Poke înseamnă tăiat cuburi, deci practic tot ce se află în această farfurie, în principiu, mai ales peștele, este tăiat cuburi și atunci asta facem și noi.”
Până în acest moment, rețeta de Poke Bowl pare să fie mai mult decât ușoară, atunci când vine vorba despre primul pas, dar și cel mai important al acestei rețete, care constă în tăierea tuturor ingredientelor, mai exact a legumelor și a peștelui.
Citeste si: „Sunt cea mai mare cheltuitoare din familie”. La ce vârstă a câștigat chef Patrizia Paglieri primii săi bani
“ O să le punem aici lângă avocado -ul tăiat, cam atât cred că este suficient pentru un singur bol. Acum avem și peștele, eu am ales somon. Puteți face acest bol și cu ton și cu orice alt pește care merge mâncat crud. Avem aici un somon și o să procedăm așa cum am procedat și cu avocado și cu legumele care au mers tăiate cuburi. Îl puteți marina puțin înainte, dacă nu vă place, dacă nu agreați peștele crud, crud, dar vă asigur că în combinație cu dulcele de la mango, cu prospețimea avocado-ului, este foarte, foarte bun.”
Datorită faptului că, așa cum a menționat și prezentatoarea emisiunii, Ana Urucu, am apelat la prepararea acestei rețete delicioase de Poke Bowl, prin adăugarea a doar câtorva ingrediente, preparatul este mai mult decât ușor de realizat, fiind gata într-un timp chiar foarte scurt. În ceea ce privește tipul de pește ales, se pare că nu contează atât de mult, dacă veți ține cont ca acesta să fie crud. Puteți alege somon, ton sau oricare alt pește care vă place, iar în cazul în care doriți, îl puteți chiar și marina după bunul plac.
“ Haideți să montăm acest Poke Bowl, să vedeți cât de bine arată și cât de sănătos este. Am aici un bol, pentru că... cum altfel dacă nu un bol. Baza acestui Poke Bowl va fi întotdeauna o cereală, poate să fie ea o quinoa, un orez sălbatic, poate să fie orice fel de cereală. Eu am aici un ore stil Asiatic, lipicios, rece este deja și pun baza să fie orezul, nu extrem, extrem de mult.
În mijloc eu prefer, personal, să pun pește și o să iau somonul frumos. O să vedeți că la sfârșit îl marinăm puțin și pe el, avem o salsa pregătită. După ce am pus somonul, urmează mango într-un alt colț, avocado, peste care deja am pus puțină lămâie (să nu oxideze) și o să continui cu celelalte legume până umplem acest bol cu de toate.”
Citeste si: Rețetă delicioasă de spaghete carbonara. "O rețetă foarte bună și extrem de simplă!”
Un secret al acestei rețete de Poke Bowl, dezvăluit de prezentatoarea emisiunii, Ana Urucu, ține de faptul că, peste pește trebuie adăugată puțină lămâie, pentru a nu oxida. În plus, trebuie să ținem cont ca baza acestui preparat să fie întotdeauna un tip de cereală, indiferent de care este acela. Amalgamul de ingrediente vor oferi acestui preparat un gust cu adevărat delicios și mai fresh ca niciodată!
“ V-am pus că o să marinăm puțin, ne trebuie o salsa, un sos. Am aici puțină soia, miere, oțet de mere și lămâie. În acest fel marinăm puțin peștele și păstrăm stilul Asiatic cu soia și bineînțeles va fi și foarte gustos. Bolul este aproape gata. Avem aici susan negru și susan alb pe care îl vom presăra deasupra.
Asta a fost tot. Acesta este Poke Bowl, un bol plin de culoare și de sănătate. Sper că v-a plăcut această rețetă inedită, să o încercați și dumneavoastră și vă urez poftă bună!”
Poke Bowl este gata și se poate servi. Poftă bună!
Citeste si: Rețetă delicioasă de tartă cu căpșuni și mascarpone. "O rețetă foarte bună și foarte ușor de făcut!”