Boabele de fasole sunt o importanta sursa de proteine si fibre si ajuta la mentinerea senzatiei de satietate, fiind un aliat de incredere in lupta cu obezitatea.
Ingrediente:
500 g fasole boabe
1 telina
5 catei de usturoi
2 cepe potrivite
2 morcovi
sare
piper
4 linguri ulei
o lingura de suc de rosii
ardei capia
Instructiuni:
Fasolea se pune la inmuiat in apa rece vreo 12 ore, pentru a fierbe
mai usor. Se schimba apa si se pune la fiert intr-o oala. Schimbam din nou apa dupa ce a fiert 30 de minute. Apoi adaugam morcovii, o ceapa si telina. Dupa ce fasolea a fiert, o punem la scurs intr-o strecuratoare. Pasam fasolea impreuna cu celelalte legume, adaugam usturoiul, sarea, piperul si 2 linguri de ulei. Calim cealalta ceapa, adaugam sucul de rosii si ardeiul si le punem peste fasolea batuta.
Sursa
Ingrediente:
500 g fasole boabe
1 telina
5 catei de usturoi
2 cepe potrivite
2 morcovi
sare
piper
4 linguri ulei
o lingura de suc de rosii
ardei capia
Instructiuni:
Fasolea se pune la inmuiat in apa rece vreo 12 ore, pentru a fierbe mai usor.
Se schimba apa si se pune la fiert intr-o oala. Schimbam din nou apa dupa ce a fiert 30 de minute. Apoi adaugam morcovii, o ceapa si telina. Dupa ce fasolea a fiert, o punem la scurs intr-o strecuratoare. Pasam fasolea impreuna cu celelalte legume, adaugam usturoiul, sarea, piperul si 2 linguri de ulei. Calim cealalta ceapa, adaugam sucul de rosii si ardeiul si le punem peste fasolea batuta.
Sursa Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro