Pizza raw vegana poate reprezenta alegerea ideala in postul Cracinului.
Nu contine ingrediente de origine animala, este integral creata din produse vegetale si, in plus, nu este gatita la foc, astfel ca isi pastreaza toti nutrientii benefici organismului.
Carmen Negoita, promotor al stilului de viata raw vegan, ne spune cum prepara pizza raw vegana.
“Blatul este realizat din fulgi de ovaz, mix de seminte si ardei.
Toate acestea se omogenizeaza, iar compozitia obtinuta se tine in deshidrator pentru a obtine consistenta. Dupa ce se scoate din deshidrator, peste aluatul intins se adauga brânza de caju, cubulete de avocado, de rosii, masline si germeni de grâu. Desigur, putem crea mai multe tipuri de pizza raw, in functie de preferinte. Insa tot timpul compozitia este de origine vegetala si nu se prepara la foc. Rezultatul este extrem de delicios si de hranitor pentru organism”, declara Carmen Negoita.
“Poti tine cu brio post doar cu preparate raw vegan. In loc de covrigi, margarina si tot felul de pateuri vegetale pline de aditivi, ai alternativa sa consumi preparate 100% naturale de tip raw vegan: paste din dovlecei cu rosii, pizza raw vegan, precum si multe prajituri delicioase, fara zahar, ce pot tine locul unui mic dejun si chiar al unui prânz.
Bomboanele de ciocolata raw vegane, de exemplu, sunt preparate din curmale, cocos, cacao raw, tarate de psyllium si super alimente.
Apoi, noua tarta cu caramel, fara gluten, o facem din migdale, frisca vegetala, fulgi de cocos, caramel, caju, nuci, mesquite, ulei de cocos, curmale si vanilie. Pe parcursul zilei poti bea smoothie-uri extrem de delicioase si hranitoare: cu menta, ghimbir si goji, ori cel verde cu castraveti, mere, kale, spanac, lamâie, spirulina, chlorela, precum si cel nou introdus in meniu, ce contine ananas, citrice, scotisoara, piper cayenne si turmeric”, declara Carmen Negoita.
Nu contine ingrediente de origine animala, este integral creata din produse vegetale si, in plus, nu este gatita la foc, astfel ca isi pastreaza toti nutrientii benefici organismului.
Carmen Negoita, promotor al stilului de viata raw vegan, ne spune cum prepara pizza raw vegana.
“Blatul este realizat din fulgi de ovaz, mix de seminte si ardei. Toate acestea se omogenizeaza, iar compozitia obtinuta se tine in deshidrator pentru a obtine consistenta.
Dupa ce se scoate din deshidrator, peste aluatul intins se adauga brânza de caju, cubulete de avocado, de rosii, masline si germeni de grâu. Desigur, putem crea mai multe tipuri de pizza raw, in functie de preferinte. Insa tot timpul compozitia este de origine vegetala si nu se prepara la foc. Rezultatul este extrem de delicios si de hranitor pentru organism”, declara Carmen Negoita.
“Poti tine cu brio post doar cu preparate raw vegan.
In loc de covrigi, margarina si tot felul de pateuri vegetale pline de aditivi, ai alternativa sa consumi preparate 100% naturale de tip raw vegan: paste din dovlecei cu rosii, pizza raw vegan, precum si multe prajituri delicioase, fara zahar, ce pot tine locul unui mic dejun si chiar al unui prânz.
Bomboanele de ciocolata raw vegane, de exemplu, sunt preparate din curmale, cocos, cacao raw, tarate de psyllium si super alimente.
Apoi, noua tarta cu caramel, fara gluten, o facem din migdale, frisca vegetala, fulgi de cocos, caramel, caju, nuci, mesquite, ulei de cocos, curmale si vanilie. Pe parcursul zilei poti bea smoothie-uri extrem de delicioase si hranitoare: cu menta, ghimbir si goji, ori cel verde cu castraveti, mere, kale, spanac, lamâie, spirulina, chlorela, precum si cel nou introdus in meniu, ce contine ananas, citrice, scotisoara, piper cayenne si turmeric”, declara Carmen Negoita.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citește și: Ce decizie au luat Culiță Sterp și Daniela Iliescu după ce s-au cununat! Artistul a făcut marele anunț: „În curând...”- kanald.ro
Citește și: De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită". Condusă pe ultimul drum cu melodii de jale- stirilekanald.ro