Reteta de post: Crackersi cu hrisca si morcovi! Uite cum se prepara!

Reteta de post: Crackersi cu hrisca si morcovi! Uite cum se prepara!
Reteta de post: Crackersi cu hrisca si morcovi! Uite cum se prepara!

Sunt deliciosi si aromati si pot inlocui cu succes painea din comert .

 

Ingrediente:
1 cana de hrisca hidratata 8 ore
4 morcovi, marime medie
½ de dovlecel
½ de legatura de patrunjel
2 linguri seminte de in macinate
sare neiodata
Mod de preparare pentru crackersi cu hrisca si morcovi:
Tocati, morcovul, dovlecelul si patrunjelul.
Introduceti toate ingredientele in robotul de bucatarie prevazut cu lama in forma de “S” si procesati pana cand compozitia devine omogena.
Pe o tava a deshidratorului (pe folie de paraflex sau hartie de copt) intindeti compozitia intr-un strat foarte, foarte subtire (astfel crackersi se vor usca foarte bine si vor deveni crocanti). Portionati compozitia si dati formele dorite biscuiteilor.
Compozitia rezultata este suficienta pentru doua tavi.
Lasati la deshidratat 8 ore la 42 0C. la jumatatea procesului de deshidratare intoarceti-i pe partea cealata.
Daca nu aveti deshidrator puteti aseza compozitia intr-o tava a cuptorului pe o foaie de copt, introduceti tava in cuptor si setati-l la temperatura cea mai mica. Coaceti crackersii cu usa intredeschisa. Cand s-au uscat complet sunt gata.
Sursa: Viataverdeviu.ro
Reteta si imagini: Alina Barbu

Ingrediente:

1 cana de hrisca hidratata 8 ore
4 morcovi, marime medie
½ de dovlecel
½ de legatura de patrunjel
2 linguri seminte de in macinate
sare neiodata

Mod de preparare pentru crackersi cu hrisca si morcovi:


Tocati, morcovul, dovlecelul si patrunjelul.

Introduceti toate ingredientele in robotul de bucatarie prevazut cu lama in forma de “S” si procesati pana cand compozitia devine omogena.

Pe o tava a deshidratorului (pe folie de paraflex sau hartie de copt) intindeti compozitia intr-un strat foarte, foarte subtire (astfel crackersi se vor usca foarte bine si vor deveni crocanti). Portionati compozitia si dati formele dorite biscuiteilor.

Compozitia rezultata este suficienta pentru doua tavi.


Lasati la deshidratat 8 ore la 42 0C. la jumatatea procesului de deshidratare intoarceti-i pe partea cealata.

Daca nu aveti deshidrator puteti aseza compozitia intr-o tava a cuptorului pe o foaie de copt, introduceti tava in cuptor si setati-l la temperatura cea mai mica. Coaceti crackersii cu usa intredeschisa. Cand s-au uscat complet sunt gata.

Sursa: Viataverdeviu.ro
Reteta si imagini: Alina Barbu

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

4 beneficii ale albirii dentare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Cum arătau articolele vestimentare pe care Răzvan Fodor le purta în adolescență. Cine îi trimitea haine. “Aveam un tricou cu niște desene pe piept și fiecare desen scotea un sunet.”

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies