Aceasta reteta este delicioasa si se prepara foarte usor. Uite cum!
Ingrediente
Pt blat:
Margarina Rama maestro 250 g
Faina 340 g
Praf de copt 1
Zahar 125 g
Coaja de lamaie rasa
Pt umplutura:
Lapte de cocos 400 ml
Apa 100 ml
Zahar 150 g
Gris 100 g
Vanilie
Mod de preparare
Ingredientele pentru blat se
Se adauga zaharul si grisul.
Se fierbe la foc mic; cand este gata se ia de pe foc si se adauga vanilia.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se pune o foaie de aluat, se intinde umplutura, apoi se suprapune cealalta foaie.
Se inteapa cu furculita si se da la cuptor,la 170 grade, pentru aproximativ 45 minute.
Sursa: Prajituria.ro
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro