Reteta de post! Super desert de toamna: briose cu mere, nuci si dovleac

Reteta de post! Super desert de toamna: briose cu mere, nuci si dovleac
Reteta de post! Super desert de toamna: briose cu mere, nuci si dovleac

Aceasta reteta de post este delicioasa si se face rapid. Ai nevoie de cateva ingrediente simple.

 

Ingrediente:
350gr faina
100ml ulei
250ml suc de portocale
100gr indulcitor
1 banana foarte coapta
1plic praf de copt
150gr nuci
3 mere
1/4lingurita scortisoara
150gr dovleac
2linguri indulcitor
1lingura zeama de lamaie
scortisoara
Instructiuni:
1.
Curatam merele, le taiem si le presaram cu indulcitor. Banana se paseaza cu o furculita sau intr-un blender, impreuna cu sucul de portocale. Punem impreuna piureul de banane, sucul de portocale, indulcitorul si uleiul, apoi le amestecam bine 2-3 minute.
2. Adaugam faina, praful de copt, scortisoara si nucile taiate cu cutitul. Amestecam cat sa obtinem o compozitie omogena, pe care o punem in forme de briose unse cu ulei.
Merele se pun deasupra, pe o jumatate din briosa.
3. Bagam la cuptor, la 180-190 de grade, pentru aproximativ 35 de minute.
Citeste continuarea aici.

Ingrediente:

350gr faina
100ml ulei
250ml suc de portocale
100gr indulcitor 
1 banana foarte coapta
1plic praf de copt
150gr nuci
3 mere
1/4lingurita scortisoara
150gr dovleac
2linguri indulcitor
1lingura zeama de lamaie
scortisoara

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Millefeuille cu capsuni! Reteta simpla pentru un desert decadent!

Instructiuni:



1. Curatam merele, le taiem si le presaram cu indulcitor. Banana se paseaza cu o furculita sau intr-un blender, impreuna cu sucul de portocale. Punem impreuna piureul de banane, sucul de portocale, indulcitorul si uleiul, apoi le amestecam bine 2-3 minute.

Reteta de post: Prajitura de foi cu suc de rosii!

2. Adaugam faina, praful de copt, scortisoara si nucile taiate cu cutitul.

Amestecam cat sa obtinem o compozitie omogena, pe care o punem in forme de briose unse cu ulei. Merele se pun deasupra, pe o jumatate din briosa. 

3. Bagam la cuptor, la 180-190 de grade, pentru aproximativ 35 de minute. 

Citeste continuarea aici.

Prajitura "Fulg de nea"- Reteta usoara pentru platoul cu prajituri de sarbatori!



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies