Aceasta reteta de post este delicioasa si se face rapid. Ai nevoie de cateva ingrediente simple.
Ingrediente:
350gr faina
100ml ulei
250ml suc de portocale
100gr indulcitor
1 banana foarte coapta
1plic praf de copt
150gr nuci
3 mere
1/4lingurita scortisoara
150gr dovleac
2linguri indulcitor
1lingura zeama de lamaie
scortisoara
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Millefeuille cu capsuni! Reteta simpla pentru un desert decadent!
Instructiuni:
1. Curatam merele, le taiem si le presaram cu indulcitor. Banana se paseaza cu o furculita sau intr-un blender, impreuna cu sucul de portocale. Punem impreuna piureul de banane, sucul de portocale, indulcitorul si uleiul, apoi le amestecam bine 2-3 minute.
Reteta de post: Prajitura de foi cu suc de rosii!
2. Adaugam faina, praful de copt, scortisoara si nucile taiate cu cutitul.
3. Bagam la cuptor, la 180-190 de grade, pentru aproximativ 35 de minute.
Citeste continuarea aici.
Prajitura "Fulg de nea"- Reteta usoara pentru platoul cu prajituri de sarbatori!