Reteta de post! Super desert de toamna: briose cu mere, nuci si dovleac

Reteta de post! Super desert de toamna: briose cu mere, nuci si dovleac
Reteta de post! Super desert de toamna: briose cu mere, nuci si dovleac

Aceasta reteta de post este delicioasa si se face rapid. Ai nevoie de cateva ingrediente simple.

 

Ingrediente:
350gr faina
100ml ulei
250ml suc de portocale
100gr indulcitor
1 banana foarte coapta
1plic praf de copt
150gr nuci
3 mere
1/4lingurita scortisoara
150gr dovleac
2linguri indulcitor
1lingura zeama de lamaie
scortisoara
Instructiuni:
1.
Curatam merele, le taiem si le presaram cu indulcitor. Banana se paseaza cu o furculita sau intr-un blender, impreuna cu sucul de portocale. Punem impreuna piureul de banane, sucul de portocale, indulcitorul si uleiul, apoi le amestecam bine 2-3 minute.
2. Adaugam faina, praful de copt, scortisoara si nucile taiate cu cutitul. Amestecam cat sa obtinem o compozitie omogena, pe care o punem in forme de briose unse cu ulei.
Merele se pun deasupra, pe o jumatate din briosa.
3. Bagam la cuptor, la 180-190 de grade, pentru aproximativ 35 de minute.
Citeste continuarea aici.

Ingrediente:

350gr faina
100ml ulei
250ml suc de portocale
100gr indulcitor 
1 banana foarte coapta
1plic praf de copt
150gr nuci
3 mere
1/4lingurita scortisoara
150gr dovleac
2linguri indulcitor
1lingura zeama de lamaie
scortisoara

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Millefeuille cu capsuni! Reteta simpla pentru un desert decadent!

Instructiuni:



1. Curatam merele, le taiem si le presaram cu indulcitor. Banana se paseaza cu o furculita sau intr-un blender, impreuna cu sucul de portocale. Punem impreuna piureul de banane, sucul de portocale, indulcitorul si uleiul, apoi le amestecam bine 2-3 minute.

Reteta de post: Prajitura de foi cu suc de rosii!

2. Adaugam faina, praful de copt, scortisoara si nucile taiate cu cutitul.

Amestecam cat sa obtinem o compozitie omogena, pe care o punem in forme de briose unse cu ulei. Merele se pun deasupra, pe o jumatate din briosa. 

3. Bagam la cuptor, la 180-190 de grade, pentru aproximativ 35 de minute. 

Citeste continuarea aici.

Prajitura "Fulg de nea"- Reteta usoara pentru platoul cu prajituri de sarbatori!



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Calitățile pe care Adrian Enache le-a luat de la părinții lui și sfaturile pe care le-a transmis mai departe de la ei. „Asta le-am dat copiilor mei”

Bendeac a șocat toată țara după moartea lui Cotabiță! De ce nu a vrut să se împace cu el

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

Soția lui Gabriel Cotabiță, adevărul despre starea de sănătate a artistului: "Era riscant"

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Moldo și Kiprianos, în pragul eliminării! Cine a părăsit emisiunea? Andreea Mantea a făcut anunțul tulburător

Rezultate oficiale alegeri prezidențiale 2024. Călin Georgescu, peste Marcel Ciolacu, după numărarea a 90% din procesele verbale - HARTA votului


Cookies