Află din rândurile următoare care este rețeta de prăjitură cu glazută de ciocolată a bunicuței Gherghina.
Bunica Gherghina este una dintre cele mai îndrăgite bunicuțe de pe rețelele de socializare, fiind cunoscută pentru talentul său culinar.
Recent, bunica Gherghina a explicat în modul său caracteristic, pas cu pas, cum prepară prăjitura cu glazură de ciocolată.
„ Astăzi m-am gândit să vă fac o prăjitură cu glazură de vă lasă apa în gură. Adică cu glazură de ciocolată .”, a spus bunica Gherghina pe TikTok.
Rețetă de prăjitură cu glazură de ciocolată
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Ingrediente pentru blat:
Potrivit informațiilor oferite de către bunica Gherghina, pentru a prepara prăjitura avem nevoie de următoarele ingrediente:
- amoniac
- zahăr vanilat
- zahăr
- ulei
- făină
- lămâie
- 5 ouă
- lapte
Mod de preparare blat:
Citește și: Creme Brullee ca la Gabriela Cristea acasă. Care este secretul prezentatoarei TV pentru această delicatesă
Bunica Gherghina a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul foarte simplu, potrivit spuselor sale, iar rezultatul este de-a dreptul delicios.
„ Într-un bol punem cele 5 ouă. Am spart cele 5 oua, iar acum urmează să punem din fiecare…25 de linguri de lapte, 25 de linguri de făină, 25 de linguri de zahăr, 25 de linguri de ulei. Atenție! Numai câte 25 de linguri. Am pus amoniacul și acum stingem cu zeama de la o lămâie. Acum le amestecăm bine. O punem la tavă. Merg cu ea imediat la cuptor, la 180 de grade și în timp ce se coace prăjiturica, pregătim glazura .”, a spus bunica Gherghina pe TikTok.
Ingrediente pentru glazură:
- o cană de apă;
- 3 linguri de cacao;
- 6 linguri de zahăr;
- o jumătate de pachet de unt.
Mod de preparare glazură:
„ Punem cana cu apă, iar acum 6 linguri de zahăr. 3 linguri de cacao și mergem cu ea la foc. Si acum introducem untul, să vedeți ce prăjitură iese. Prăjitura este gata, urmează să o tai în pătrățele și să-i pun glazura. Nu vă dați seama ce a ieșit aici. O bunătate, să faceți și voi. O să vă placă. Aveți grijă să puneți mult sirop, tot siropul să puneți .”, a mai spus bunica Gherghina.