Află din rândurile următoare cum prepară Nicoleta Voica rețeta sa de pulpe de pui pe pat de legume.
Nicoleta Voica a pregătit o nouă rețetă, pe care a împărtășit-o cu urmăritorii săi din mediul online.
„ Vă propun o rețetă gustoasă, frumoasă, savuroasă, care mie îmi place foarte mult pentru că se pregătesc toate împreună.
Rețeta de pulpe de pui pe pat de legume a Nicoletei Voica
Citește și: Cartofi umpluți cu carne tocată, rețeta Nicoletei Voica. „Vă vând un secret.”
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro
Citește și: Rețeta de ciorbă de mazăre cu găluște a Nicoletei Voica. „Am pus doi căței de usturoi.”
Ingrediente:
- 4 cartofi mari;
- 8 fire de ceapă verde (doar partea albă);
- 2 ardei kapia;
- 6 ciuperci;
- ulei;
- sare și pier după gust;
- boia de ardei dulce;
- pulpe de pui dezosate;
- 200 de ml de vin alb sec.
Pentru sosul de
- 2 legături de pătrunjel;
- cozile a celor 8 fire de ceapă;
- 50 de ml de ulei;
- sare după gust.
Mod de preparare:
Nicoleta Voica a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro
„ Prima dată pregătesc legumele. Cartofii, pe care i-am tăiat. 4 cartofi mari, două legături de ceapă verde, 2 ardei kapia. Toate le-am tăiat cubulețe. Mi-am pregătit 6 ciuperci, pe care le-am șters foarte bine, pentru că ciupercile nu se spală. 6 ciuperci tăiate cubulețe și mi-am pregătit o căpățână de usturoi. O să o pun cu legumele astea amestecate, cu două linguri de ulei. O să le pregătesc în tavă și o să asezonez cu sare, piper măcinat, boia de ardei dulce. Toate amestecate și pun la cuptorul preîncălzit la 200 de grade celsius pentru 20 de minute, acoperite. După 20 de minute o să scot tava afară și o să grupez în mijloc legumele și cartofii mai pe margine. O să pun pulpițele de pui dezosate, pe care le-am frecat puțin cu două linguri de ulei și peste care o să pun boia, piper și sare. O să le pun peste legume și o să pun 200 de ml de vin alb sec. Le pun înapoi la cuptor pentru încă 30 de minute, iar apoi pentru următoarele 15 minute, fără capac, le mai las să se rumenească puțin deasupra.
În timpul în care se prepară totul la cuptor, o să fac un sos de usturoi, o pastă. Într-un blender manual o să pun două legături de pătrunjel generoase. Am zdrobit o căpățână de usturoi și cozile de la cele două legături de ceapă, de la 8 fire de ceapă, partea verde. Am tocat-o mai mare. Mi-am pregătit 50 de ml de ulei și cu aceste blender, pun sare după gust, o să prepar această pastă de usturoi. ”, a explicat interpreta de muzică populară pe pagina sa de Facebook.