Rețeta de risotto cu legume și ton a Andreei Bălan: „Așa îmi păcălesc fetițele să pape legume - le fac risotto cu legume și ton, le tai mărunt și amestec bine să nu le simtă!”

Rețeta de risotto cu legume și ton a Andreei Bălan: „Așa îmi păcălesc fetițele să pape legume - le fac risotto cu legume și ton, le tai mărunt și amestec bine să nu le simtă!”

Află din rândurile următoare cum prepară Andreea Bălan rețeta sa de risotto cu legume și ton.

Andreea Bălan este o artistă foarte iubită și îndrăgită, care pe lângă viața profesională, reușește să se implice și în creșterea și educația fetițelor sale. Astfel, ori de câte ori îi permite programul, vedeta petrece timp de calitate alături de Ella și Carla. Deși mama sa este cea care gătește în majoritatea timpului, din când în când, Andreea Bălan își răsfață fetițele cu preparatele sale delicioase. De data aceasta, vedeta a pregătit o rețetă de risotto cu ton și legume, pe care a împărtășit-o cu urmăritorii săi din mediul online.

Așa îmi păcălesc fetițele să pape legume- le fac risotto cu legume și ton, le tai mărunt și amestec bine să nu le simtă.

Și e delicios .”, a spus Andreea Bălan pe TikTok.  

Rețeta de risotto cu legume și ton a Andreei Bălan

Citește și: Dulceață de gutui cu nucă, rețeta Annei Lesko. “Eu prefer să le tai cubulețe.”

Rețeta de risotto cu legume și ton a Andreei Bălan [Sursa foto: freepik]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: VIDEO Hot dog reinventat, pregătit de Alina Laufer: „Dintr-un preparat simplu am reușit să facem ceva spectaculos.”

Ingrediente:

  • morcov;
  • ceapă;
  • ceapă verde;
  • ardei;
  • vânătă;
  • un pachet de risotto;
  • ton;
  • sos de roșii;
  • ierburi de Provence;
  • cașcaval;
  • sare și piper.

Mod de preparare:

Andreea Bălan a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu și rapid. După ce a spălat bine și tocat în cubulețe legumele, vedeta le-a pus la călit. Ulterior, a adăugat risotto, sos de roșii, ierburi, ton și la final, pentru a obține consistența dorită, a adăugat cașcaval ras.

Călesc morocovelul, ceapă normală, ceapă verde, ardei. Adaug și vânăta. Amestec cam 10 minute așa. Am pus un pachețel de risotto și amestecăm foarte bine. Punem sos de roșii și amestecăm. Punem ierburi de Provence și acum punem tonul. Am pus cașcaval ca să mi se închege. Sare, piper și amestec până devine o pastă delicioasă. Punem în farfurie și întindem ca să se răcească .”, a explicat Andreea Bălan pe TikTok.

@andreeabalan

Asa imi pacalesc fetitele sa pape legume- le fac risotto cu legume si ton, le tai marunt si amestec bine sa nu le simta. Si e delicios 😋 Pofta buna. 💫

♬ In The Kitchen- Giulio Cercato


Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Falafel, rețeta pregătită de Alina Laufer. „Un preparat oriental și delicios”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."