Află din rândurile următoare cum prepară Andreea Bălan rețeta sa de risotto cu legume și ton.
Andreea Bălan este o artistă foarte iubită și îndrăgită, care pe lângă viața profesională, reușește să se implice și în creșterea și educația fetițelor sale. Astfel, ori de câte ori îi permite programul, vedeta petrece timp de calitate alături de Ella și Carla.
„ Așa îmi păcălesc fetițele să pape legume- le fac risotto cu legume și ton, le tai mărunt și amestec bine să nu le simtă.
Rețeta de risotto cu legume și ton a Andreei Bălan
Citește și: Dulceață de gutui cu nucă, rețeta Annei Lesko. “Eu prefer să le tai cubulețe.”
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Ingrediente:
- morcov;
- ceapă;
- ceapă verde;
- ardei;
- vânătă;
- un pachet de risotto;
- ton;
- sos de roșii;
- ierburi de Provence;
- cașcaval;
- sare și piper.
Mod de preparare:
Andreea Bălan a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu și rapid. După ce a spălat bine și tocat în cubulețe legumele, vedeta le-a pus la călit. Ulterior, a adăugat risotto, sos de roșii, ierburi, ton și la final, pentru a obține consistența dorită, a adăugat cașcaval ras.
„ Călesc morocovelul, ceapă normală, ceapă verde, ardei. Adaug și vânăta. Amestec cam 10 minute așa. Am pus un pachețel de risotto și amestecăm foarte bine. Punem sos de roșii și amestecăm. Punem ierburi de Provence și acum punem tonul. Am pus cașcaval ca să mi se închege. Sare, piper și amestec până devine o pastă delicioasă. Punem în farfurie și întindem ca să se răcească .”, a explicat Andreea Bălan pe TikTok.
@andreeabalan Asa imi pacalesc fetitele sa pape legume- le fac risotto cu legume si ton, le tai marunt si amestec bine sa nu le simta. Si e delicios 😋 Pofta buna. 💫
♬ In The Kitchen- Giulio Cercato