După isteria lansată de filmul Barbie, Roxana Blenche a creat o parodie specială pentru celebra păpușă creată în anul 1959. Care sunt pașii pentru cele mai gustoase sarmale ale păpușii cu părul bălai!
Filmul Barbie, în regia Greței Gerwig a avut cele mai mari încasări și a devenit cel mai profitabil film, regizat de o femeie. Cu amuzament, bucătarul a pregătit alături de soacra sa o rețetă de sarmale.
Roxana Blenche: “Daca Barbie ar fi româncă, ar mânca sarmale cu smântână roz. Vă prezint rețeta de sarmale ale lui Barbie!”
Ingredientele pentru sarmalele lui Barbie
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
- o varză proaspătă
- 6 cepe
- sare
- ulei de floarea soarelui
- 2 linguri de boia dulce
- carne tocată
- Piper proaspăt măcinat
- o legătură de mărar
- două linguri pasta de ardei dulce
- orez
- bază de legume pentru mâncăruri (condimente)
Mod de preparare pentru sarmalele lui Barbie
Roxana Blenche: "Am luat varza si i-am scos cotorul afară, apoi am pus-o la fiert în apă cu sare. După care am luat fiecare frunză în parte, să mă asigur că este opărită. Am curățat 6 cepe măricele. Am adăugat ulei de floarea soarelui într-o tigaie, ceapa tocată, 2 grame de sare și tot amestecul l-am pus la călit.
După ce amestecul este pregătit pentru sarmale, începeți să luați cate o foaie de varză pentru a prepara sarmalele.
În pasul următor trebuie să tocați niște varză pentru a o pune în oală, printre rândurile de sarmale. De asemenea o roșie tocată, o să fie pusă peste sarmale.
“Am așezat sarmalele, apoi varza tocată. Puneți apa și apoi le fierbeți timp de două ore la foc mic.”
Pentru a obține culoarea roz, chef Roxana Blenche a adăugat doar două ingrediente.
“Am dat pe răzătoare o sfeclă roșie și am adăugat smântână.” Din acest amestec, a reieșit culoarea roz pentru a ornamenta la final, sarmalele.