Reteta de slabit cu cartofi si lapte degresat

Reteta de slabit cu cartofi si lapte degresat
Reteta de slabit cu cartofi si lapte degresat

Aceasta este o reteta de slabit foar­te adaptata la viata noastra de zi cu zi, din ce in ce mai saraca pentru unii dintre noi.

Se bazeaza pe cartofi si lapte degresat, ali­mente la inde­mana tuturor, mai ieftine si foarte sanatoase. Puteti sla­bi circa 500 de g pe zi.

Mic dejun: 200 ml lapte degre­sat.

Pranz: 300 g piure de cartofi.

Gustare: 200 ml lapte degresat.

Cina: 300 g cartofi fierti, 1 ou fiert tare, 1 lingura untde­lemn, mult patrun­jel tocat. Se prepara o salata.

Este un regim sanatos, care nu pre­judiciaza sanatatea si in timpul caruia nu se sufera de foame, in­trucat si lap­tele, si cartofii, sunt alimente com­plete.

Se tine o saptamana pe lu­na.

sursa: formula-as.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cat de sanatoase sunt cu adevarat legumele congelate din magazine!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies