Aceasta este reteta pe care o asteptai de foarte mult timp. Iata cum se prepara.
Ingrediente
Nugat:
- Jumatate de cana de caju crud, lasat la inmuiat peste noapte
- 1 lingura de esenta organica de vanilie
- 2 curmale
Caramelul de alune:
- 6 linguri de unt de arahide
Ciocolata:
- 2 linguri si 2 lingurite de unt de cacao
- 2 linguri de cacao
- 1 lingura de nectare de agave
Mod de preparare
1.
2. Se pune o hartie de copt, pe care se aseaza amestectul si se pune la congelator timp de 10 minute
3. Se intinde stratul de nugat si se pune in congelator pentru 10 minute.
4. Se adauga untul de arahide
5. Se topeste untul de cacao, insa nu se fierbe. Se adauga indulcitorul si cacao pana cand se formeaza un lichid.
6. Se adauga pe prajitura si se lasa la racit in frigider.
Sursa: buynongmoseeds.com
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro