Rețeta de supă cremă de broccoli a Laurei Cosoi! Cum a pregătit vedeta preparatul special pentru fiica sa

Rețeta de supă cremă de broccoli a Laurei Cosoi! Cum a pregătit vedeta preparatul special pentru fiica sa
Rețeta de supă cremă de broccoli a Laurei Cosoi! Cum a pregătit vedeta preparatul special pentru fiica sa

Află din rândurile următoare care este rețeta de supă cremă de broccoli a Laurei Cosoi.

Laura Cosoi, în vârstă de 42 de ani, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Vedeta are o familie frumoasă alături de soțul său și cele trei fiice ale sale: Rita, Vera și Lara. Mai mult decât atât, îndrăgita actriță așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al patrulea copil al său. Până la momentul respectiv, însă, Laura Cosoi se ocupă în totalitate de creșterea și îngrijirea fiicelor sale.

Din păcate, însă, fiica sa cea mică, Lara, traversează o perioadă dificilă din punct de vedere al stării de sănătate, confruntându-se cu o răceală de sezon.

Astfel, mama sa a avut grijă de micuță și a răsfățat-o cu un preparat gustos și sănătos: supă cremă de broccoli. Laura Cosoi a postat rețeta pe pagina sa de Facebook, împărtășind-o cu urmăritorii săi din mediul online.

Supă cremă de broccoli pentru șmechera de Lara care este răcită și azi a stat acasă cu mine .”, a scris Laura Cosoi pe pagina sa de Facebook.

Rețeta de supă cremă de broccoli a Laurei Cosoi! Cum a pregătit vedeta preparatul special pentru fiica sa?
Rețeta de supă cremă de broccoli a Laurei Cosoi! [Sursa foto: Facebook]

Rețeta de supă cremă de broccoli a Laurei Cosoi

Citește și: „Nu am avut bonă, dar ne-am ajutat reciproc. Singurul reper al meu a fost Cosmin, instinctul și copilul.” Laura Cosoi, despre cum reușește să se descurce în rolul de mamă, fără niciun ajutor

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Rețeta Gabrielei Cristea de coaste de berbecuț cu salată colorată dulce! Cum pregătește prezentatoarea TV friptura de berbecuț, astfel încât să nu se întărească?

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de Laura Cosoi, pentru a pregăti această rețetă avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • broccoli;
  • cartof dulce;
  • morcov;
  • ardei roșu;
  • țelină;
  • apio;
  • mix de semințe;
  • crochete;
  • parmezan;
  • două linguri de smântână;
  • o lingură de ulei de măsline.

Mod de preparare:

Laura Cosoi a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, din câțiva pași, iar rezultatul este de-a dreptul delicios și cu siguranță că acest preparat va reprezenta o alternativă gustoasă și delicioasă pentru cei mici.

Se fierb legumele, se scurg și apa se pune într-o cană.

Se blenduiesc, se adaugă sare, smântână, parmezanul, uleiul de măsline și apa în care au fiert legumele ca să îi dai consistența dorită !”, a scris Laura Cosoi pe pagina sa de Facebook.

Rețeta de supă cremă de broccoli a Laurei Cosoi! Cum a pregătit vedeta preparatul special pentru fiica sa?
Rețeta de supă cremă de broccoli a Laurei Cosoi! [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Supa cremă de dovleac cu lapte de cocos a lui chef Sorin Bontea. „Miroase foarte bine, foarte gustoasă, iar la consistență, impecabilă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies