Se spune ca supa de pui vindeca racelile si este cel mai bun remediu pentru inimile frante.
Ai nevoie de un pachet ciocanele de pui, doi ardei grasi, doua cepe, un morcov, o felie de telina, o radacina de patrunjel, 3 linguri cu ulei, un ou, 250 g faina, doua rosii, o legatura de marar, o legatura de patrunjel, sare, piper.
Oul se amesteca bine cu putina sare si faina pana se obtine un aluat nelipicios. Se lasa sa se odihneasca zece minute, apoi se intinde o foaie subtire, se ruleaza, se taie taitei subtiri si se presara pe masa ca sa nu se lipeasca.
Ceapa se taie pestisori. Morcovul, telina si radacina de patrunjel se taie cubulete. Ardeii grasi se taie julien.
Se incinge uleiul intr-o cratita, se pun legumele, se calesc cinci minute, apoi se toarna totul intr-o oala in care fierb doi litri de apa. Se fierb 15 minute, se adauga ciocanelele si se continua fierberea. Se aduna spuma formata, se condimenteaza si cand carnea de pui este aproape fiarta se adauga taiteii si rosiile date pe razatoare.
Se condimenteaza daca mai este nevoie, se fierb inca 15 minute, se presara verdeata proaspat tocata si se serveste.
sursa
Ai nevoie de un pachet ciocanele de pui, doi ardei grasi, doua cepe, un morcov, o felie de telina, o radacina de patrunjel, 3 linguri cu ulei, un ou, 250 g faina, doua rosii, o legatura de marar, o legatura de patrunjel, sare, piper.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Dieta cu supa de rosii! Scapa de un kilogram pe zi!
Oul se amesteca bine cu putina sare si faina pana se obtine un aluat nelipicios. Se lasa sa se odihneasca zece minute, apoi se intinde o foaie subtire, se ruleaza, se taie taitei subtiri si se presara pe masa ca sa nu se lipeasca.
Ceapa se taie pestisori. Morcovul, telina si radacina de patrunjel se taie cubulete. Ardeii grasi se taie julien.
Da, supa de pui te scapa de raceala! Uite care este explicatia stiintifica!
Se incinge uleiul intr-o cratita, se pun legumele, se calesc cinci minute, apoi se toarna totul intr-o oala in care fierb doi litri de apa.
Se fierb 15 minute, se adauga ciocanelele si se continua fierberea. Se aduna spuma formata, se condimenteaza si cand carnea de pui este aproape fiarta se adauga taiteii si rosiile date pe razatoare. Se condimenteaza daca mai este nevoie, se fierb inca 15 minute, se presara verdeata proaspat tocata si se serveste.
sursa Prepara o supa crema delicioasa de zucchini! Uite ce ingrediente sunt necesare!