Tarta cu camembert este o reteta de quiche cu un pic de savoare si mijloc format dintr-o intreaga rola de branza.
Ingrediente
350g aluat pentru quiche sau tarta
150ml smantana de gatit
130ml lapte
50g branza Cheddar
1 ou, plus 3 galbenusuri de ou
250g
3 fire de cimbru
3 linguri de marmelada de ceapa rosie
Cea mai gustoasa salata orientala de post! Secretul pe care putine gospodine il stiu!
Mod de preparare
Inclazeste cuptorul la 180 de grade. Pune aluatul pe fundul unei tavi de tarta.
Raceste, apoi oace timp de 20 de minute. Permite-i sa se raceasca dupa ce adaugi umplutura.Prajitura de moda veche- reteta de pe vremea bunicii!
Intre timp, amesteca smantana, laptele, o mare parte din Cheddar, oul si galbenusurile si asezoneaza. Porneste cuptorul la 130 de grade. Adauga rola de camambert in mijlocul aluatului si fa cateva taieturi pe centru.
Pune crema in jur si infige crengutele de cimbru in branza. Adauga cate o lingurita de marmelada de ceapa rosie in umplutura. Adauga restul de Cheddar deasupra si coace timp de 45 de minute.
Millefeuille cu capsuni! Reteta simpla pentru un desert decadent!