Află din rândurile următoare cum prepară Cristina Șișcanu rețeta sa de vafe.
Cristina Șișcanu este foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice. Deși nu îi place să petreacă mult timp în bucătărie, soția lui Mădălin Ionescu gătește uneori preparate rapide și gustoase, simplu și ușor de preparat.
„ Rețeta asta am învățat-o de la o nutriționistă acum ceva timp și o fac frecvent.”, a spus vedeta.
Rețeta de vafe care nu îngrașă a Cristinei Șișcanu
Citește și: VIDEO Cum prepară Cristina Șișcanu omleta fără ulei? „Hai să facem un mic dejun. Arată super.”
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente:
Potrivit informațiilor oferite de Cristina Șișcanu, pentru a pregăti 3 vafe mari, avem nevoie de următoarele ingrediente:
- 2 banane
- 2 ouă
- 30 de grame de făină de ovăz
- o jumătate de plic de praf de copt
Mod de preparare:
Cristina Șișcanu a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu și rapid, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.
„ Pisez bananele. Am nevoie de 2 ouă, 30 de grame de făină de ovăz și praf de copt. Nu tot. Așa din ochi, pun un pic. Am pus 30 de grame de făină de ovăz aici. Punem și praf de copt, o jumătate de pliculeț. Batem și ouăle. Incorporăm ingredientele. Am pus aici bananele pisate. Amestecăm bine-bine. Dăm drumul și la aparatul de vafe. Ungem și cu puțină grăsime. Când s-a aprins beculețul verde, punem compoziția aici. O împrăștii bine, să intre în toate găurelele astea. O să iasă niște vafe mari. Închidem aparatul și lăsăm să se facă. Super. Miros foarte bine. Se poate pune și esență de ce aveți prin casă și punem deasupra un pic de sirop de arțar. Vă asigur că o să vă placă. ”, a spus vedeta.