Reteta delicioasa: Brownie cu ciocolata si magiun! Uite ce usor se prepara!

Reteta delicioasa: Brownie cu ciocolata si magiun! Uite ce usor se prepara!
Reteta delicioasa: Brownie cu ciocolata si magiun! Uite ce usor se prepara!

Daca ai pofta de un desert decadent si gustos, iti recomandam o reteta a lui Adi Hadean.

 

Pentru o tava cu diametrul de 25 de centimetri am folosit 280 de grame de ciocolata neagra, 280 de grame de zahar, 280 de grame de unt, 100 de grame de faina, trei oua mari, doua plicuri de zahar vanilat Bourbon, 50 de grame de cacao, 150 de grame de ciocolata cu lapte (alba si neagra), 120 de grame de magiun.
Mai intai am aprins focul in cuptor (180 grade Celsius) si am uns tava cu unt.
Am rupt ciocolata  cu 70% cacao in bucati si am pus-o la topit impreuna cu untul. Am folosit o cratita cu fund dublu. Puteti face asta pe baie de aburi.
Am amestecat zaharul cu zaharul vanilat.
Am batut zaharul cu ouale pana am obtinut o spuma nu prea tare.
Am facut amestecul de faina si cacao.
Am maruntit ciocolata cu lapte.
Am amestecat ciocolat topita cu untul (lasate la racit) cu spuma de ou si zahar apoi am incorporat in compozitie ametecul de fina si cacao.
Am adaugat si ciocolata maruntita.
Am turnat compozitia in tava si am us magiunul din loc in loc, acoperindu-l cu compozitie.
Am copt prajitura 25-27 de minute.
Am lasat-o sa se raceasca inainte de a o taia.

Pentru o tava cu diametrul de 25 de centimetri am folosit 280 de grame de ciocolata neagra, 280 de grame de zahar, 280 de grame de unt, 100 de grame de faina, trei oua mari, doua plicuri de zahar vanilat Bourbon, 50 de grame de cacao, 150 de grame de ciocolata cu lapte (alba si neagra), 120 de grame de magiun.



Mai intai am aprins focul in cuptor (180 grade Celsius) si am uns tava cu unt.

Am rupt ciocolata  cu 70% cacao in bucati si am pus-o la topit impreuna cu untul. Am folosit o cratita cu fund dublu. Puteti face asta pe baie de aburi.

Am amestecat zaharul cu zaharul vanilat.

Am batut zaharul cu ouale pana am obtinut o spuma nu prea tare.


Am facut amestecul de faina si cacao.

Am maruntit ciocolata cu lapte.

Am amestecat ciocolat topita cu untul (lasate la racit) cu spuma de ou si zahar apoi am incorporat in compozitie ametecul de fina si cacao.

Am adaugat si ciocolata maruntita.

Am turnat compozitia in tava si am us magiunul din loc in loc, acoperindu-l cu compozitie.

Am copt prajitura 25-27 de minute.


Am lasat-o sa se raceasca inainte de a o taia.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sursa: adihadean.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies