Chef Doru Serban a pregatit o reteta delicioasa la "Draga mea prietena"!
Costul estimativ pentru sase persoane este de 50 de lei.
Ingrediente
1,5 kg ciuperci de padure
Sare, piper, ulei de masline
O lingura faina
O lingura unt
500 ml lapte
Un ou
300 g branza veche maturata sau cascaval
2 legaturi marar, cimbru
Mod de preparare
Ciupercile se curate, se taie, se frig rapid in tigaie pana
Se face un sos béchamel astfel: se topeste untul intr-o craticioara, se amesteca cu faina, se adauga, treptat, putin cate putin lapte si se fierbe pana cand se ingroasa si da cateva clocote.
Se asezoneaza bine cu sare, piper si cimbru, apoi se amesteca cu oul si branza veche maturata.
Se amesteca totul cu ciupercile se da la cuptorul incins la 180 grade, timp de 20 minute.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro