Rețeta delicioasă de pârjoale a Annei Lesko. Artista a dezvăluit cum pregătește totul. „Avem carne de vită, carne de porc.”

Rețeta delicioasă de pârjoale a Annei Lesko. Artista a dezvăluit cum pregătește totul. „Avem carne de vită, carne de porc.”
Rețeta delicioasă de pârjoale a Annei Lesko. Artista a dezvăluit cum pregătește totul. „Avem carne de vită, carne de porc.”

Rețeta de pârjoale a Annei Lesko.

Atunci când nu este pe scenă, Anna Lesko petrece destul de multe momente în bucătărie, acolo unde pregătește rețete care mai de care mai delicioase.

Ingredientele de care aveși nevoie pentru pârjoale

Citește și: Rețeta de ponciki a Annei Lesko. Cum prepară vedeta gogoșile cu brânză și vișine “Delicios.”

Pârjoale Anna Lesko
Pârjoale Anna Lesko[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gulaș moldovenesc, rețeta pregătită de Anna Lesko. „Un gulaș așa cum se face în zona de unde provin eu.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Compoziție:

  • 500 gr carne porc
  • 200 gr carne vită
  • 250 ml lapte
  • Jumătate de pâine ce se înmoaie în lapte
  • 4 buc ceapa -pt călit
  • 3 buc ceapă proaspătă
  • 3 ouă
  • 1 Praz /verdeata dupaă gust
  • Sare
  • Piper dupa gust

Pe deasupra:

  • 2 ouă înainte de a băga în cuptor

Anna Lesko postează constant pe canalul ei de Youtube rețete pe care le împărtășește cu urmăritorii săi, iar de fiecare dată vine cu ceva nou din zona din care provine. De la aperitive, la deserturi sau mâncăruri de bază, vedeta este bucuroasă să împartă din trucurile sale cu iubitoarele gastronomiei. De această dată, artista s-a gândit să facă pârjoale, iar după ce a prezentat toate ingredientele pe care le folosește și le-a amestecat pe toate până a făcut o compoziție omogena, aceasta a

început să facă biluțele, pe care le-a pus într-o tavă cu folie de copt dedesubt. Anna Lesko a ținut să le pregătească exact așa cum face ea în mod normal, iar amestecul dintre carnea de vită și porc și nu lipsește. Verduțurile sunt cele care dau o savoare aparte întregului preparat, așa că aceasta adaugă după gust. „Avem umătoarele ingrediente. Două ouă de casă, avem carne de vită, carne de porc, ceapă proaspătă, ceapă călită, usturoi și miez de pâine îmbibat în lapte.
Piper, sare, praz proaspăt. Să trecem la treabă.”,
a povestit Anna Lesko.

Cât lasă Anna Lesko pârjoalele la cuptor

După ce compoziția a fost omogenizată, iar pârjoalele au fost făcute, înainte de a le băga la cuptor, aceasta bate două cu care le unge pe deasupra. Este foarte important ca acestea să stea pentru 45-50 de minute în tavă, la 180 de grade.

Când artista a scos pârjoalele de la cuptor, rezultatul a fost unul pe măsură și cu siguranță ar atrage atenția tuturor iubitoarelor rețetei, care își doresc să obțină un fel de mâncare consistent și rapid.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Tartă cu gem de căpșune. Numai bună pentru un desert dulce, făcut în casă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies