Rețeta de pârjoale a Annei Lesko.
Atunci când nu este pe scenă, Anna Lesko petrece destul de multe momente în bucătărie, acolo unde pregătește rețete care mai de care mai delicioase.
Ingredientele de care aveși nevoie pentru pârjoale
Citește și: Rețeta de ponciki a Annei Lesko. Cum prepară vedeta gogoșile cu brânză și vișine “Delicios.”
Citește și: Gulaș moldovenesc, rețeta pregătită de Anna Lesko. „Un gulaș așa cum se face în zona de unde provin eu.”
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Compoziție:
- 500 gr carne porc
- 200 gr carne vită
- 250 ml lapte
- Jumătate de pâine ce se înmoaie în lapte
- 4 buc ceapa -pt călit
- 3 buc ceapă proaspătă
- 3 ouă
- 1 Praz /verdeata dupaă gust
- Sare
- Piper dupa gust
Pe deasupra:
- 2 ouă înainte de a băga în cuptor
Anna Lesko postează constant pe canalul ei de Youtube rețete pe care le împărtășește cu urmăritorii săi, iar de fiecare dată vine cu ceva nou din zona din care provine. De la aperitive, la deserturi sau mâncăruri de bază, vedeta este bucuroasă să împartă din trucurile sale cu iubitoarele gastronomiei. De această dată, artista s-a gândit să facă pârjoale, iar după ce a prezentat toate ingredientele pe care le folosește și le-a amestecat pe toate până a făcut o compoziție omogena, aceasta a
Citește și: De ce a murit, de fapt, Gabriel Cotabiță. România, în stare de ȘOC! titlu personalizat- stirilekanald.ro
Cât lasă Anna Lesko pârjoalele la cuptor
După ce compoziția a fost omogenizată, iar pârjoalele au fost făcute, înainte de a le băga la cuptor, aceasta bate două cu care le unge pe deasupra. Este foarte important ca acestea să stea pentru 45-50 de minute în tavă, la 180 de grade. Când artista a scos pârjoalele de la cuptor, rezultatul a fost unul pe măsură și cu siguranță ar atrage atenția tuturor iubitoarelor rețetei, care își doresc să obțină un fel de mâncare consistent și rapid.