Prăjitura este desertul cel mai consumat de majoritatea persoanelor. Însă știați de prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie, care nu necesită coacerea?
Aflați din rândurile următoare care sunt ingredientele, dar și modul de preparare pentru cea mai delicioasă rețetă de prăjitură care conține în principal biscuiți și cremă de vanilie. În plus, descoperiți și cum este posibil ca această prăjitură să fie preparată fără coacere.
Ingrediente pentru rețeta de prăjitură cu biscuiți și cremă de vanilie fără coacere
Vei avea nevoie de următoarele ingrediente : biscuiți cu unt (320 g), cremă de brânză cu smântână (150 g), cremă de cocos (50 g), zahăr pudră vanilat (50
Citeste si: Rețete de smoothie ideale la micul dejun pentru o zi plina de energie
Mod de preparare- prăjitură cu biscuiți și cremă de vanilie fără coacere
Tot ce trebuie să faceți este să începeți prin a acoperi cu folie alimentară, o formă de aproximativ 25 centimetri lungime și 12 centimetri lățime. Veți începe apoi prin a prepara budinca de vanilie din cele două plicuri, pe care le veți amesteca cu zahărul și laptele rece. Țineți cont de faptul că laptele nu trebuie adăugat tot odată, ci puțin câte puțin, în timp ce veți amesteca foarte bine, pentru a nu cumva să se formeze cocoloașe.
Apoi întregul conținut se va pune pe foc și se va lăsa, până când va da în clocot de câteva ori. Nu uitați de faptul că în tot acest timp trebuie să amestecați, mai ales în partea de final, atunci când se poate prinde de oală. În momentul în care este gata, budinca se poate lăsa deoparte, până în momentul în care se va răci.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citeste si: Cum au luat naștere gogoșile. Inventatorul celor în formă de inel, avea vârsta de doar 16 ani
Apoi vom trece la pasul următor, reprezentat de mixarea cremei de brânză, cu cea de cocos, la care veți adăuga și zahărul pudră.
Apoi vom trece la pasul următor, și anume la așezarea straturilor de biscuiți.
Citeste si: Ce boli transmit căpușele. Ce trebuie să faci când ești mușcat de o căpușă
Ar trebui să obțineți aproximativ 3 straturi de cremă și 4 straturi de biscuiți din toată această compoziție. Prăjitura se va acoperi apoi cu folie și se va lăsa la frigider timp de peste 3 ore. Se recomandă totuși să o țineți la rece până a doua zi.
În momentul în care o veți servi, se va îndepărta bineînțeles, folia pusă și se va răsturna prăjitura pe un platou, cu mare grijă. Pentru a va fi mai ușor, puteți pune platoul peste prăjitura din formă și o puteți răsturna brusc, pentru a nu se destrăma în vreun mod în care nu vă doriți. Să nu uitați să îndepărtați și folia pe care ați așezat-o la baza formei.
Citeste si: Când se bea ceaiul verde? 2 căni pe zi sunt suficiente ca să te bucuri de beneficiile lui
În ceea ce privește prepararea glazurii, tot ce trebuie să faceți este să topiți ciocolata pe care ați rupt-o înainte în bucățele, împreună cu crema de cocos. Ciocolata poate să fie topită atât în cuptorul cu microunde (cu pauze în care veți scoate de 2-3 ori bolul cu ciocolată, pentru a amesteca), cât și la bain-marie, în funcție de preferințe. Când este gata, veți turna glazura peste prăjitură și o veți nivela. Se recomandă să o mai puneți la frigider pentru încă o jumătate de oră, cel puțin, pentru ca glazura să se închege măcar puțin.
Rețeta de prăjitură cu biscuiți și cremă de vanilie, fără coacere este gata și o puteți servi! Poftă bună!
Citeste si: Cu ce se mănâncă fructul dragonului, cunoscut sub numele de Pitaya