Descoperă rețeta unei supe creme delicioase cu ciuperci. Bucură-te de o explozie de arome!

reteta de supa crema cu ciuperci
Descoperă rețeta unei supe creme delicioase cu ciuperci. Bucură-te de o explozie de arome!

Supa cremă de ciuperci poate reprezenta pentru anumite persoane, o rețetă destul de sofisticată. Însă v-ați gândit totuși să căutați rețeta simplă și delicioasă a Anei Urucu?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de supă cremă de ciuperci, realizată chiar de Ana Urucu, prezentatoarea emisiunii Well Done a canalului theExclusive, de la Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru o supă cremă de ciuperci, preparată ca la carte.

 

Supa cremă de ciuperci poate reprezenta un preparat destul de ușor de realizat dacă veți urma câțiva pași simpli.

Este un preparat preferat de multe persoane, însă de cele mai multe ori, gospodinele nu îl prepară acasă.

Cu toate acestea, supa cremă de ciuperci  este un preparat absolut delicios, iar cu siguranță ar trebui să îl faceți chiar la voi acasă, neavând nevoie de prea multe ingrediente sau instrumente deosebite de bucătărie. În ceea ce privește ingredientele de care veți avea nevoie pentru acest preparat, acestea sunt cu siguranță unele pe care deja le aveți în gospodăria voastră.

Prin urmare, haideți să trecem la treabă împreună!

retete emisiunea well done de pe Kanal d

Citeste si: Ce se mănâncă la cină. 20 de preparate pe care să le poți pregăti pentru masa de seară

 

Rețet ă de Supă crem ă  cu ciuperci

Ana Urucu, prezentatoarea emisiunii Well Done a canalului theExclusive (Kanal D),   a realizat cea mai simplă rețetă de supă cremă cu ciuperci, absolut delicioasă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ingrediente – supă crem ă cu ciuperci

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente: ciuperci (1 kg), pătrunjel (pentru decor), o ceapă, stoc de pui, unt (50 g), 2 cartofi, lapte (50 ml), smântână de gătit (200 ml), o căpățână de usturoi, sare, piper și ulei de măsline.

Mod de preparare – supă crem ă cu ciuperci

supa crema de ciuperci rapida

„În primul rând, punem o crăticioară la încins, iar între timp ne apucăm să tăiem o ceapă medie, iar când cratița s-a încins, vom adăuga unt, peste unt, ceapă, ulei de măsline, câțiva căței de usturoi tocați. Lăsăm focul mai mic, iar între timp ne ocupăm de ciuperci, pe care le vom tăia destul de mari, pentru că la sfârșit le vom pasa.”

Până în acest moment rețeta de supă cremă de ciuperci nu doar că pare a fi foarte ușor de realizat, ci chiar este.

Pe lângă aromele inedite pe care le simțim când gătim această rețetă, gustul de la final va fi cu siguranță unul pe măsură. Dar haideți să trecem la următorul pas.

„Acum peste ceapă și peste usturoi, adăugăm doi cartofi micuți, tăiați cubulețe. Îi lăsăm puțin să se călească și ne întoarcem la ciuperci. Putem adăuga și ciupercile, le amestecăm bine și este momentul să adăugăm și sare.

Apoi vom adăuga și stocul de pui care va da foarte multă savoare supei, dacă este nevoie clătim și bolul pentru a lua tot conținutul. Pentru ca supa să fie consistentă, adăugăm apă, însă nu multă. Astfel, gustul va rămâne unul puternic.”

cum se face mai usor supa crema de ciuperci

Citeste si: Când se spune "La mulți ani" de Sfânta Maria, pe 15 august sau 8 septembrie

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Stocul de pui va oferi cu siguranță supei cremă cu ciuperci o aromă deosebită. De asemenea, așa cum a menționat și prezentatoarea emisiunii, Ana Urucu, dacă ne dorim ca supa să aibă o consistență potrivită și un gust desăvârșit de ciuperci, nu ar trebui să exagerăm cu cantitatea de apă adăugată, după ce am pus și ciupercile.

„Amestecăm tot, iar tot acum voi adăuga și smântâna de gătit. O să pun și foarte puțin lapte, datorită gustului său dulceag pe care îl oferă. Lăsăm acum ciupercile să fiarbă suficient, iar apoi la final vom folosi un blender și vom mixa totul să devină o supă cremă delicioasă.”

Se recomandă ca supă cremă, în general, să fie realizată cu ajutorul unui blender, datorită faptului că nu vor exista legume rămase bucățele prin aceasta. Blenderul este cel care formează consistența unei supe cremă, exact așa cum ar trebui să o aibă. Astfel, gustul va fi unul pe măsură, iar ciupercile se vor mărunți de-a dreptul!

„Cu grijă vom mixa ciupercile, cât încă sunt fierbinți. După ce am blenduit ciupercile suficient, vom lăsa supa cremă deoparte, pentru a ne ocupa de alte două ciuperci. Le voi trage puțin în tigaie fără absolut niciun fel de grăsime. Vreau să le folosesc ca și topping în supa de ciuperci. Între timp avem nevoie și de puțin pătrunjel verde, tocat mărunt. Între timp, ciupercile sunt aproape gata și vom pune supa cremă într-o farfurie. Ciupercile care s-au rumenit o să le punem ca și topping, pătrunjel și puțin ulei de măsline.”

Supa cremă de ciuperci  este gata și se poate servi caldă. Poftă bună!

Citeste si: Ce se mănâncă de Sfânta Maria



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Moșii de Vară 2023. De ce se împarte orez cu lapte de această sărbătoare?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies