Daca ti-e pofta de papanasi si vrei sa incerci o reteta noua, incearc-o pe aceasta!
Ingrediente:
- 500 g branza de vaci
- 180 g tarate de ovaz
- 2 oua
- 100 g stafide
- 1 sticluta esenta de vanilie
- 1 praf de copt
- indulcitor( stevia, aprox 1 lingura sau Flav Drops de la MyProtein, aprox 15-20 picaturi)
Preparare:
Se amesteca toate ingredientele.
Indulcitorul se adauga la sfarsit, in functie de gust. Compozitia rezultata trebuie sa fie densa, lipicioasa. Se modeleaza cu lingura, pe o tava cu hartie de copt. Se da la cuptor, la foc mic, aprox 15-20 min, sau pana cand devin aurii. Rezulta aproximativ 12 papanasi. Se pot adauga in compozitie si nuci, caju, seminte.
Valori nutritionale/ portie (3-4 papanasi):
- 280 calorii
- 9 g grasimi
- 28 g carbohidrati
- 5 g zahar
Sursa: Fit Lifestyle
Ingrediente:
- 500 g branza de vaci
- 180 g tarate de ovaz
- 2 oua
- 100 g stafide
- 1 sticluta esenta de vanilie
- 1 praf de copt
- indulcitor( stevia, aprox 1 lingura sau Flav Drops de la MyProtein, aprox 15-20 picaturi)
Preparare:
Se amesteca toate ingredientele.
Indulcitorul se adauga la sfarsit, in functie de gust. Compozitia rezultata trebuie sa fie densa, lipicioasa. Se modeleaza cu lingura, pe o tava cu hartie de copt. Se da la cuptor, la foc mic, aprox 15-20 min, sau pana cand devin aurii. Rezulta aproximativ 12 papanasi. Se pot adauga in compozitie si nuci, caju, seminte.
Valori nutritionale/ portie (3-4 papanasi):- 280 calorii
- 9 g grasimi
- 28 g carbohidrati
- 5 g zahar
- 16 g proteine
Sursa:
Fit Lifestyle Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro