Stim ca suna ciudat, insa pot incorpora legume in desertul tau preferat. Uite cum.
Ingrediente
100g de unt nesarat, taiat in bucati
25g de pudra de cacao
300g ciocolata neagra maruntita
60ml ulei de floarea soarelui
250g zahar brun
1 lingurita de extract de vanilie
3 oua, plus 3 galbenusuri
200g faina
300g cartofi dulci gatiti, pasati si raciti
Crema
300g cartofi
dulci gatiti, pasati si raciti
60ml sirop de artar
1 lingurita de condimente all spice
375g mascarpone
Mod de preparare
1. Incazleste cuptorul la 180 de grade. Pune hartie de copt intr-o tava cu dimensiunile de 18cm x 28 cm.
2.
Pune untul, pudra de cacao si 250g de ciocolata intr-un vas rezistent la caldura, la bain marie. Amesteca pana cand obtii o crema moale. Lasa la racit.
3. Bate uleiul, zaharul, vanilia, ouale si galbenusurile intr-un vas pentru a combina. Incorporeaza faina, apoi amestecul de ciocolata, cartofii dulci si restul de ciocolata. Pune aluatul in tava si coace timp de 30 de minute. Lasa la racit complet in tava.
Pune la congelator timp de 30 de minute.
4. Pentru crema, combina cartofii dulci, siropul de artar si condimentele intr-un vas. Incorporeaza si mascarpone. Serveste negresele reci cu crema de cartofi dulci.
sursa
Sursa:
Credit foto: Jeremy Simons
Ingrediente
100g de unt nesarat, taiat in bucati
25g de pudra de cacao
300g ciocolata neagra maruntita
60ml ulei de floarea soarelui
250g zahar brun
1 lingurita de extract de vanilie
3 oua, plus 3 galbenusuri
200g faina
300g cartofi dulci gatiti, pasati si raciti
Crema 300g cartofi dulci gatiti, pasati si raciti
60ml sirop de artar
1 lingurita de condimente all spice
375g mascarpone
Mod de preparare 1. Incazleste cuptorul la 180 de grade.
Pune hartie de copt intr-o tava cu dimensiunile de 18cm x 28 cm.
2. Pune untul, pudra de cacao si 250g de ciocolata intr-un vas rezistent la caldura, la bain marie. Amesteca pana cand obtii o crema moale. Lasa la racit.
3. Bate uleiul, zaharul, vanilia, ouale si galbenusurile intr-un vas pentru a combina. Incorporeaza faina, apoi amestecul de ciocolata, cartofii dulci si restul de ciocolata.
Pune aluatul in tava si coace timp de 30 de minute. Lasa la racit complet in tava. Pune la congelator timp de 30 de minute.
4. Pentru crema, combina cartofii dulci, siropul de artar si condimentele intr-un vas. Incorporeaza si mascarpone. Serveste negresele reci cu crema de cartofi dulci.
Sursa Credit foto: Jeremy Simons
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro