Chef Doru Serban de la "Draga mea prietena" a pregatit o reteta delicioasa.
Costul estimativ pentru patru persoane este de 30 de lei.
Ingrediente
Piept de pui – 2 bucati
Sare, piper, ulei de masline, boia
2-3 cartofi
O lingura mustar
2-3 linguri faina
Un ou
50 g cascaval
Cimbru
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie in lobi, se unge cu ulei, se asezoneaza cu sare, piper si boia.
Se frige pe toate partile pana cand devine auriu, dar la mijloc ramane crud.
Se da prin faina, apoi se imbraca intr-un amestec de cartofi ce se face astfel: cartofii se dau prin razatoarea mare, se asezoneaza, se amesteca cu musarul, oul batut si cascaval.
Se aseaza intr-o tava, se presara cu cimbru si se coc la 180 grade, timp de 10-12 minute.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro