Reteta delicioasa si usoara pentru un mic dejun echilibrat: Melcisori raw cu scortisoara!

Reteta delicioasa si usoara pentru un mic dejun echilibrat: Melcisori raw cu scortisoara!
Reteta delicioasa si usoara pentru un mic dejun echilibrat: Melcisori raw cu scortisoara!

Acesti melcisori cu scortisoara reprezinta o gustare perfecta sau pot constitui parte a unui mic dejun echilibrat.

 

Fulgii de ovaz ajuta la eliberarea constanta a energiei, iar scortisoara ajuta la o mai buna metabolizarea a energiei.
Ingrediente pentru melcisori raw cu scortisoara:
100 g fulgi de ovaz macinati
120 g migdale hidratate timp de 8 ore
20 g seminte de in macinate
100 g fulgi de cocos
1 lingurita rasa de scortisoara
100 g curmale
1 praf de sare
neiodata
Frisca:
100 ml grasime de cocos
20 g zahar de cocos
Cum se obtine grasimea de cocos? Simplu: se prepara mai intai laptele de cocos prin blenduirea pulpei si apoi stoarcerea cu ajutorul unui saculet special sau cu o strecuratoare. Laptele astfel obtinut se pastreaza cel putin 4 ore la frigider, timp in care grasimea se va strange deasupra.
Modalitate de preparare
Introduceti toate ingredientele pentru rulouri in robotul de bucatarie prevazut cu lama in “S” si procesati pana cand compozitia devine omogena si lipicioasa (usor de modelat). Puneti compozitia pe folie alimentara, asezati o alta folie deasupra si cu ajutorul sucitorului intindeti o foaie de maxim 0,5 cm grosime. Indepartati folia de deasupra si rulati aceasta foaie ajutandu-va de folia ramasa.
Taiati rulouri de 3-4 cm grosime.Introduceti grasimea de cocos si zaharul in robot si procesati pana cand zaharul s-a dizolvat. Turnati aceasta frisca peste rulouri si savurati.
Sursa: viataverdeviu.ro

Fulgii de ovaz ajuta la eliberarea constanta a energiei, iar scortisoara ajuta la o mai buna metabolizarea a energiei.

Ingrediente pentru melcisori raw cu scortisoara:

100 g fulgi de ovaz macinati
120 g migdale hidratate timp de 8 ore
20 g seminte de in macinate
100 g fulgi de cocos
1 lingurita rasa de

scortisoara
100 g curmale
1 praf de sare neiodata

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Frisca:

100 ml grasime de cocos
20 g zahar de cocos

Cum se obtine grasimea de cocos? Simplu: se prepara mai intai laptele de cocos prin blenduirea pulpei si apoi stoarcerea cu ajutorul unui saculet special sau cu o strecuratoare.

Laptele astfel obtinut se pastreaza cel putin 4 ore la frigider, timp in care grasimea se va strange deasupra.

Modalitate de preparare

Introduceti toate ingredientele pentru rulouri in robotul de bucatarie prevazut cu lama in “S” si procesati pana cand compozitia devine omogena si lipicioasa (usor de modelat). Puneti compozitia pe folie alimentara, asezati o alta folie deasupra si cu ajutorul sucitorului intindeti o foaie de maxim 0,5 cm grosime.
Indepartati folia de deasupra si rulati aceasta foaie ajutandu-va de folia ramasa. Taiati rulouri de 3-4 cm grosime.Introduceti grasimea de cocos si zaharul in robot si procesati pana cand zaharul s-a dizolvat. Turnati aceasta frisca peste rulouri si savurati.

Sursa: viataverdeviu.ro

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum a arătat copilăria lui Tavi Clonda și cum îl ajuta faptul că mama lui era cunoscută. “Părinții mei m-au lăsat foarte liber. Eu am fost un mic star de mic.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies