Aceasta reteta o faceau si bunicile noastre. Este foarte simpla.
1 pachet de foi pentru placinta, branza de oaie nu prea sarata, putin ulei sau unt topit, 1 litru lapte.
Se intind cate 2 foi (suprapuse), se ung putin cu ulei sau unt, se presara branza rasa, se increteste ca un evantai si se pune asa, incretita, intr-o tava unsa, pana se umple tava, se unge un pic cu grasime si se baga la cuptor.
Cand este gata se toarna laptele cald peste placinta si se mai tine la cuptor (oprit) inca 2-4 minute. Se mai pot pune in lapte zahar si vanilie si in acest caz placinta devine dulce.
Sursa: RevistaMagazin.ro
1 pachet de foi pentru placinta, branza de oaie nu prea sarata, putin ulei sau unt topit, 1 litru lapte.
Se intind cate 2 foi (suprapuse), se ung putin cu ulei sau unt, se presara branza rasa, se increteste ca un evantai si se pune asa, incretita, intr-o tava unsa, pana se umple tava,
se unge un pic cu grasime si se baga la cuptor. Cand este gata se toarna laptele cald peste placinta si se mai tine la cuptor (oprit) inca 2-4 minute. Se mai pot pune in lapte zahar si vanilie si in acest caz placinta devine dulce.
Sursa:
RevistaMagazin.ro Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro