Crumble-ul de piersici si mure poate fi facut cu fructe naturale sau din conserva.
Ingrediente
800g de piersici la conserva in suc natural (sau piersici proaspete)
200g de mure (proaspete sau inghetate)
Pentru crumble
75g de zahar muscovado light
50g de migdale crude, taiate marunt
2 linguri de fulgi de ovaz
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
2 lingurite de ghimbir ras
65g de unt
Mod de preparare
1. Incalzeste cuptorul la 200 de grade. Pentru topping, amesteca zaharul, migdalele, ovazul, bicarbonatul si ghimbirul. Amesteca untul in faina pentru a face gogoloase mici, apoi amesteca cu restul componentelor.
2. Taie piersicile in bucari mari. Pune-le intr-o tava unsa cu unt, adauga murele si topping-ul. Coace timp de 30 de minute.
Sursa: womandandhome.com
Ingrediente
800g de piersici la conserva in suc natural (sau piersici proaspete)
200g de mure (proaspete sau inghetate)
Pentru crumble
75g de zahar muscovado light
50g de migdale crude, taiate marunt
2 linguri de fulgi de ovaz
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
2 lingurite de ghimbir ras
65g de unt
75g de faina
Mod de preparare
1.
Incalzeste cuptorul la 200 de grade. Pentru topping, amesteca zaharul, migdalele, ovazul, bicarbonatul si ghimbirul. Amesteca untul in faina pentru a face gogoloase mici, apoi amesteca cu restul componentelor.
2. Taie piersicile in bucari mari. Pune-le intr-o tava unsa cu unt, adauga murele si topping-ul. Coace timp de 30 de minute.
Sursa: womandandhome.com
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro