Află din rândurile următoare care este rețeta de coaste de berbecuț cu salată colorată dulce a Gabrielei Cristea.
Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online rețetele celor mai gustoase preparate. De data aceasta, prezentatoarea TV a pregătit o friptură din coaste de berbecuț, pe care a consumat-o alături de o salată colorată dulce.
Rețeta de coaste de berbecuț cu salată colorată dulce a Gabrielei Cristea
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro
Ingrediente:
- coaste de berbecuț;
- ceapă;
- usturoi;
- ridichii;
- salată verde;
- oțet balsamic;
- sare și piper;
- ulei de măsline;
- sirop de rodie.
Mod de preparare:
Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Prima dată, prezentatoarea TV a pregătit salata.
„ O să facem aici o salată verde cu de toate. Am tocat aici ceapă, usturoi și avem și ridichii. Am o salată crocantă. Am spălat-o. Mie îmi place să o iau așa proaspătă și să o pun în salată.
Ulterior, prezentatoarea TV a pus la făcut coastele de berbecuț pe grătar. După ce s-au rumenit, Gabriela Cristea le-a așezat pe un platou și le-a condimentat cu sare și piper.
„Nu vreau să facem foarte mult carnea de miel. Am vrea să rămână roz în interior. În felul acesta rămâne foarte moale și delicată carnea. Încă un secret. În momentul în care puneți carnea la făcut, eu nu pun sare, ca la vită. Dacă pui sare pe carne se întărește. Atunci o să punem sare la sfârșit, când carnea o să fie gata .”, a explicat vedeta.