Combinatia tropicala dintre cocos si ananas este absolut delicioasa. Blatul din fulgi de ovaz este fin si imbraca perfect crema de ananas.
Ingrediente cupcake cu ananas
Blat
20 grame de seminte de in macinate
150 de fulgi de ovaz macinati
50 grame fulgi de cocos
100 grame curmale
30 grame miere
100 ml lapte de cocos
un praf de sare neiodata
Crema
400 grame ananas proaspat
80 grame miere
1/2 pastaie de vanilie
50 grame unt de cocos aromat
20 ml suc de lamaie
cateva felii de ananas pentru decor
briose ananas cocos
Mod de preparare
Se introduc ingredintele necesare prepararii blatului in robotul de bucatarie cu lama in S si se proceseaza pana cand compozitia devine omogena.
In mod similar se proceseaza ingredientele pentru crema in robot si se toarna crema rezultata peste fiecare briosa. Se decoreaza dupa plac cu fulgi de cocos si/sau felii de ananas si se introduc pentru o ora la frigider.
Sursa: Viataverdeviu.ro
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro