Reteta indiana de prajitura: Burfi! Sigur nu ai mai mancat asa ceva!

Reteta indiana de prajitura: Burfi! Sigur nu ai mai mancat asa ceva!
Reteta indiana de prajitura: Burfi! Sigur nu ai mai mancat asa ceva!

Aceasta prajitura se poate face rapid si cu foarte multe arome. Trebuie sa o incerci.

 

Ingrediente
Baza
300g zahar pudra
140g glucoza lichida
120ml smantana pentru frisca
Aroma de fistic si ciocolata neagra
150g fistic macinat
150g migdale macinate
150g ciocolata neagra
1 lingurita cardamom macinat
Aroma de ciocolata alba si mango
150g migdale macinate
150g
fistic macinat
150g ciocolata alba
2 linguri pudra de mango inghetata
Aroma de cocos, ghimbir si lime
150g fulgi de nuca de cocos
150g migdale macinate
150g ciocolata alba
1 lingurita pudra de ghimbir
1 lingura coaja de lime
Mod de preparare
Pune ingredientele pentru baza intr-o tigaie medie.
Incalzeste pana cand zaharul se dizolva, amestecul face bule si ajunge la 120 de grade. Foloseste un termomentru si nu amesteca mixtura.
AdauAmesteca nucile (fistic si migdale in amestec) alaturi ciocolata, daca folosesti, atunci cand temperatura ajunge la 120 de grade.
Transfera intr-o forma de silicon si preseaza bine. Adauga ce topping doresti.
Lasa la temperatura camerei timp de cateva ore, apoi taie in patrate.
Sursa

Ingrediente

Baza

300g zahar pudra
140g glucoza lichida
120ml smantana pentru frisca

Aroma de fistic si ciocolata neagra


150g fistic macinat
150g migdale macinate
150g ciocolata neagra
1 lingurita cardamom macinat

Aroma de ciocolata alba si mango

150g migdale macinate
150g fistic macinat
150g ciocolata alba
2 linguri pudra de mango inghetata

Aroma de cocos, ghimbir si lime

150g fulgi

de nuca de cocos
150g migdale macinate
150g ciocolata alba
1 lingurita pudra de ghimbir
1 lingura coaja de lime

Mod de preparare

Pune ingredientele pentru baza intr-o tigaie medie. Incalzeste pana cand zaharul se dizolva, amestecul face bule si ajunge la 120 de grade. Foloseste un termomentru si nu amesteca mixtura.

AdauAmesteca nucile (fistic si migdale in amestec) alaturi ciocolata, daca folosesti, atunci cand temperatura ajunge la 120 de grade.


Transfera intr-o forma de silicon si preseaza bine. Adauga ce topping doresti. 

Lasa la temperatura camerei timp de cateva ore, apoi taie in patrate. 

Sursa

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies