Rețeta lui chef Ștefan Popescu de ruladă: „Ce faci când afară plouă? Îți îndulcești ziua cu o ruladă pufoasă și plină de cremă fină.”

Rețeta lui chef Ștefan Popescu de ruladă: „Ce faci când afară plouă? Îți îndulcești ziua cu o ruladă pufoasă și plină de cremă fină.”

Află din rândurile următoare cum prepară chef Ștefan Popescu rețeta de ruladă.

Chef Ștefan Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari de la noi din țară, care și-a creat o comunitate numeroasă de urmăritori în mediul online, care îi apreciază rețetele și îi urmăresc cu interes activitate.

De data aceasta, bucătarul a venit în fața urmăritorilor săi din mediul online cu o nouă rețetă delicioasă și rapid de făcut. De data aceasta, cunoscutul bucătar a pregătit un desert rapid și simplu de făcut, fără coacere și foarte delicios. Este vorba de ruladă cu frișcă.

Ce faci când afară plouă? Îți îndulcești ziua cu o ruladă pufoasă și plină de cremă fină .”, a spus cunoscutul bucătar.

Rețeta lui chef Ștefan Popescu de ruladă

Citește și: De ce preferă chef Ștefan Popescu să folosească uleiul de măsline și care sunt mâncărurile pregătite cu acest ulei? „Nu este recomandat să fie adus la temperaturi înalte.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Rețeta de dulceață de ardei iute a lui chef Ștefan Popescu. „Mie îmi place foarte mult să o mănânc cu brânză, ceea ce vă recomand și vouă, dar în special, cu carne este un deliciu.”

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de chef Ștefan Popescu, pentru a pregăti această rețetă avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • 300 de grame de biscuiți simpli;
  • 3 linguri de cacao;
  • 60 de grame de unt;
  • 125 ml de lapte;
  • 200 de grame de frișcă îndulcită.

Pentru ornat avem nevoie de:

  • ciocolată topită (glazură de ciocolată);
  • fulgi de cocos;
  • merișoare;
  • căpșuni.

Mod de preparare:

Procesul de preparare este unul destul de simplu. Prima dată, chef Ștefan Popescu a mărunțit biscuiții și i-a amestecat cu 3 linguri de cacao, unt și lapte, până când a obținut o compoziție omogenă. Într-un bol, a pus 200 de grame de frișcă îndulcită, pe care a bătut-o până s-a întărit. A luat compoziția și a pus-o pe o foaie de copt, iar deasupra a pus o altă foaie de copt și a întins-o frumos, asemenea unei foi. Deasupra foii a pus frișca și a rulat întregul preparat. Peste ruladă a pus ciocolată topită și a presărat fulgi de cocos, iar apoi a ornat cu merișoare și căpșuni. Astfel, într-un timp scurt și fără coacere, chef Ștefan Popescu a pregătit un desert delicios.

@chefstefanpopescu Ce faci când afară plouă? Îți îndulcești ziua cu o ruladă pufoasă și plină de cremă fină! 😍 #retete #retetesimple #rulada #gatim #desertchallenge #dulciuri ♬ original sound- Chef Stefan Popescu


Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Rețeta de salam de biscuiți a Florentinei Opriș: „Știai că un consum moderat de salam de biscuiți poate să îți aducă numeroase beneficii?”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”

Ce i-ar spune mama Danielei Gyorfi artistei dacă ar mai fi astăzi în viață? „Cred că ar fi tare mândră de mine.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon