S-a aflat cum fac maicutele de la manastirea Prislop cei mai buni ardei umpluti de post. Sunt deliciosi si consistenti. Incearca si tu aceasta reteta sanatoasa si satioasa.
Ai nevoie de: 7 ardei grasi, 1 ardei, 2 morcovi, 2 cepe, 150 g orez, 3 rosii, boia de ardei dulce, piper, sare, 50 ml ulei, 1 lingura de faina, 1 lingurita de vegeta, patrunjel.
Cum se prepara: Ardeii se spala si se curata de cotorul cu seminte. Din cotor se indeparteaza semintele si se opreste pentru capac. Separat pregatim legumele, ceapa si ardeiul se toaca fasiute, morcovul se rade.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins, inabusim legumele, se adauga orezul, adaugam pulpa de la rosii si se lasa pe foc pana capata o consistenta buna de umplut ardeii. La final, adaugam sare, piper dupa gust.
Citeste continuarea aici.