Reteta miraculoasa care combate mai multe tipuri de cancer si vindeca inima

Reteta miraculoasa care combate mai multe tipuri de cancer si vindeca inima
Reteta miraculoasa care combate mai multe tipuri de cancer si vindeca inima

Profesorul Hristo Hermerski iti dezvaluie secreteul unui corp sanatos. Reteta realizata de specialist are beneficii miraculoase asupra corpului - curata vasele de sange, vindeca inima, reface sistemul imunitar, curata ficatul, rinichii si sistemul digestiv.

De asemenea, acest remediu natural are puterea de a reduce la minimum riscul de a suferi de atac de cord, imbunatateste functiile creierului, scade nivelul inflamatiilor din corp, regleaza greutatea corporala si combate cu succes anumite tipuri de cancer.

Pentru prepararea retetei miraculoase, ai nevoie de 400 de grame de grau, de 15 lamai, 12 catei de usturoi, 1 kg de miere si 400 de grame de nuci.



Cum se prepara:


Cele 400 de grame de grau se pun intr-un borcan, peste care se adauga apa fiarta. Amestecul se lasa asa peste noapte, dupa care se da prin sita, se spala, apoi graul se pune din nou in borcan. Acesta se marunteste cu ajutorul rasnitei, la fel si nucile, iar usturoiul se piseaza bine. Ingredientele s pun intr-un vas, dupa care se adauga si 5 lamai maruntite, cu tot cu coaja.


Citeste continuarea pe doctorulzilei.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies