Reteta miraculoasa: iti reface corpul total! Uite cum!

Reteta miraculoasa: iti reface corpul total! Uite cum!
Reteta miraculoasa: iti reface corpul total! Uite cum!

Daca ai mereu probleme cu racelile, inseamna ca trebuie sa iti intaresti imunitatea. Avem o metoda simpla pentru tine.

Sergei Bybnovskiy, un medic rus celebru, a propus un mod nou de a-ti intari imunitatea. Conform lui, tot ce trebuie sa faci este sa pui apa foarte rece in cada sau intr-un bazin mare pana ajunge la nivelul de 15 centimetri, imediat cum ajungi acasa de la munca.

Nu ai voie sa adaugi apa calda.

Citeste si:  Scapa de celulita cu aceste alimente incredibile! Fac minuni pentru corpul tau!

Dupa ce ai umplut cada conform instructiunilor de mai sus, scoate-ti sosetele si intra cu picioarele in apa. Misca-ti degetele in permanenta timp de 15 secunde.

Dupa ce termini, iesi din casa, sterge-ti picioarele cu un prosop dur si pune-ti sosete de lana. Repeta in fiecare seara si cresteti imunitatea.

Sursa: secretele



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Asa arata in urma cu cinci ani! Este incredibil cum a reusit aceasta femeie sa-si schimbe viata! Trebuie sa vezi cum arata acum!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies