Reteta naturala pentru pietre la fiere

Reteta naturala pentru pietre la fiere
Reteta naturala pentru pietre la fiere

Vezica biliara este un organ cavitar, asemanator unui saculet unde se concentreaza sucul biliar secretat de ficat. Acest suc biliar va fi eliberat in timpul digestiei grasimilor, asadar dupa o masa cu grasimi. De aceea este foarte important sa consumam grasimi sanatoase, in cantitati mici-moderate si sa evitam grasimile nesanatoase (hidrogenate si saturate), precum si preparatele prajite (chiar si mancarurile cu ceapa sau alte legume calite).

Remediu

Se masoara o cana de 250 ml cu alune de padure intregi. Se spala bine, se sterg, dupa care se sparg si se piseaza marunt, pentru a se obtine o faina din coaja si miez de alune. Se pune la fiert intr-un litru de apa, pe foc potrivit, pana mai raman 250 ml lichid. Se imparte in 4 parti egale si se bea 4 dimineti la rand, cu o jumatate de ora inainte de micul dejun.

Imediat dupa aceea este obligatoriu sa ne intindem in pat, pe partea dreapta a corpului. Procedeul se repeta de trei ori, cu o pauza de o sap­tamana.

Sursa



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Slabiti 4 kilograme in 9 zile cu miere - dieta pas cu pas

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies