Chef Sorin Bontea a dezvăluit rețeta pastelor cu brânză de burduf.
Chef Sorin Bontea a venit cu încă o rețetă delicioasă în fața urmăritorilor săi, așa că de această dată a dezvăluit rețeta pastelor cu brânză de burduf.
Care sunt ingredientele pentru rețeta pastelor lui chef Sorin Bontea
Citește și: Vinete la cuptor cu iaurt grecesc, rețeta lui chef Sorin Bontea. “Gustul perfect, exact ca în Grecia.”
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
O rețetă ușoară și delicioasă, perfectă pentru toți cei care preferă pastele. Astfel, chef Sorin Bontea a dezvăluit rețeta pastelor cu brânză de burduf, smântână de gătit, baby spanac și nuci prăjite, ingredientul secret al bucătarului, care oferă un gust delicios pastelor.
Ingrediente:
- Fusilli
- Brânză burduf
- Smântână gătit
- Ulei de măsline
- Baby spanac
- Nuci prăjite
“Ingredientul special, brânza de burduf. Primul lucru pe care îl vom face, vom pune pastele la fiert. 200-220 de grame de fusilli, iar în timpul acesta fac sosul. Pun uleiul de măsline, o lingură, apoi pun brânza de burduf să se topească. Acum adaug smântâna de gătit. Dăm focul mai mic pentru că nu aș vrea să se taie sosul. Pun și un pic de apă de la paste.
Cum pregătește chef Sorin Bontea pastele
Chef Sorin Bontea a explicat și cum pregătește sosul de brânză de burduf cu smântână de gătit, în timp ce pastele stau la fiert, iar după ce sosul este gata, adaugă pastele și le lasă să fiarbă timp de un minut, peste care adaugă baby spanac și mai amesteca de câteva ori. Când sunt așezate în farfurie, pot fi servite cu nuci prăjite, o adevărată delicatesă. “Punem pastele peste sosul de brânză, iar acum le las să fiarbă în sos măcar un minut. Deja a început să se lege sosul, așa că adaug spanacul. Spanacul, când se gătește, mai lasă și el puțină apă. Abia la sfârșit vedem dacă mai are nevoie de apă de la paste. Spanacul se gătește un minut. Vreau să rămână proaspăt, verde. Acum pot pune și nucile. Paste cu brânză de burduf, spanac și nuci prăjite. Ce bine arată. Miros foarte bine. Sunt foarte gustoase, mai ales nucile prăjite când dai de ele. Este spectacol.”, a mai spus chef Sorin Bontea.