Reteta pentru Pasti - Pulpa de miel la tava

Reteta pentru Pasti - Pulpa de miel la tava
Reteta pentru Pasti - Pulpa de miel la tava

Asa faci cea mai buna pulpa de miel la tava pentru Paste! Iata reteta pas cu pas.

Ingrediente:

o pulpa mare de miel
5 catei de usturoi
5 linguri de ulei de masline
o lingurita de boia de ardei
o lingurita de rozmarin
o lingurita de cimbru
o lingurita de oregano
sare si piper, dupa gust

Mod de preparare:

1. Inainte de toate, spala bine carnea. Stropeste-o apoi cu ulei de masline si presara cimbru uscat. Acesta e primul pas prin care vei scapa de mirosul si gustul specific mielului.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Reteta turceasca: Balik Ekmek (peste in paine)

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Legatura dintre Alexandra Cuhuteac și Anișoara Dabija: "Nu am cuvinte. Să zică dușmanii ce or vrea, ai întrecut cele mai...". Toți cei care au văzut sunt pur și simplu uimiți 

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Corina, dezvăluiri șocante despre Naomi și Lia: „Au urmat cuvinte pe care nu pot să le zic aici, atitudini, amenințări!” Iată ce s-a întâmplat în afara platourilor de filmare

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies