Reteta pentru seara de Revelion. Piept de curcan cu visine in foietaj cu sos fin de visine

Reteta pentru seara de Revelion. Piept de curcan cu visine in foietaj cu sos fin de visine
Reteta pentru seara de Revelion. Piept de curcan cu visine in foietaj cu sos fin de visine

Daca faceti revelionul acasa, cu familia sau prietenii va recomandam sa-i surprindeti placut cu aceasta reteta minunata.

 

Recomandarea ne-a fost facuta de Eugen Stoica, Chef Restaurant Danke Bavaria.
 
 
Ingrediente preparat pentru 2 portii:
 
 
Piept de curcan- 400 gr
 
Visine proaspete sau congelate 200 gr
 
Foietaj-200 gr
 
Sare- 5 gr
 
Piper- 5gr
 
 
Ingrediente sos:
 
 
Visine proaspete sau congelate 200 gr
 
Miere- 50 gr
 
Unt -10 gr
 
Sare- 2 gr
 
 
Modul de preparare:
 
 
 
Pieptul de curcan se spala, se portioneaza la 200 gr si se bate cu ciocanul de bucatarie pentru a putea fi rulat.
 
 
Se ruleaza pieptul de curcan si visinele dupa ce au fost spalate pe marginea pieptului. Le rulam bine si strangem la capete dupa care condimentam. Facem asa cu ambele rulouri de curcan.
 
 
Apoi le bagam la cuptor sa se rumeneasca putin. (15 min, pe hartie de cuptor la 160 grade).
Dupa ce s-au rumenit le scoatem de la cuptor si le rulam cu foietajul. Foietajul il facem in forma de placinta si il strangem la capete dupa care il bagam la cuptor.( 35 min, la 180 grade)
 
 
Mod preparare sos:
 
 
Visinele le punem pe foc cu putina apa, adaugam mierea, untul si sarea si lasam sa fiarba 10 min.
Ulterior le dam prin blender pana ce obtinem un sos fin.
La decor va recomandam sa folositi si cateva visine intregi.Recomandarea ne-a fost facuta de Eugen Stoica, Chef Restaurant Danke Bavaria.

Ingrediente preparat pentru 2 portii:

Piept de curcan- 400 gr
Visine proaspete sau congelate 200 gr
Foietaj-200 gr
Sare- 5 gr
Piper- 5gr

Citeste si: Retete Revelion: Tort cu crema de nuci!

Ingrediente sos:

Visine proaspete sau congelate 200 gr
Miere- 50 gr
Unt -10 gr
Sare- 2 gr

Modul de preparare:

Pieptul de curcan se spala, se portioneaza la 200 gr si se bate cu ciocanul de bucatarie pentru a putea fi rulat.

Se ruleaza pieptul de curcan si visinele dupa ce au fost spalate pe marginea pieptului. Le rulam bine si strangem la capete dupa care condimentam. Facem asa cu ambele rulouri de curcan.

Apoi le bagam la cuptor sa se rumeneasca putin. (15 min, pe hartie de cuptor la 160 grade).Dupa ce s-au rumenit le scoatem de la cuptor si le rulam cu foietajul. Foietajul il facem in forma de placinta si il strangem la capete dupa care il bagam la cuptor.

( 35 min, la 180 grade)
Mod preparare sos:

Visinele le punem pe foc cu putina apa, adaugam mierea, untul si sarea si lasam sa fiarba 10 min. Ulterior le dam prin blender pana ce obtinem un sos fin.La decor va recomandam sa folositi si cateva visine intregi

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop de Revelion 2019. Predictii pentru toate zodiile in noaptea dintre ani

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies