Incearca aceasta reteta delicioasa. Sigur te vei indragosti de ea.
Ingrediente: 2 vinete mai mari, o cutie crema de branza, 200 g cascaval ras, 120 g unt, 2 oua, 2 linguri ulei masline, seminte de susan, sare, piper.
Vinetele se spala si se taie in doua, longitudinal, avand grija sa le intepam coaja din loc in loc. Se ung cu ulei de masline si se dau la cuptor pentru 20-25 minute, iar cand sunt gata, cu ajutorul unei linguri le scoatem miezul, asa incat coaja sa nu se rupa.
Intr-un bol se pun miezul de vinete, crema de branza si jumatate din cascavalul ras, ouale, sare si piper dupa gust si se amesteca bine toate ingredientele. Intr-o tava unsa cu unt se asaza coaja de vinete in care se toarna compozitia de crema de branza, apoi se presara cealalta jumatate din cantitatea de cascaval ramasa. Pe deasupra se presara seminte de susan. Se lasa tava la cuptor pentru 10-15 minute, pana se topeste cascavalul.
Sursa: revistamagazin.ro
Ingrediente: 2 vinete mai mari, o cutie crema de branza, 200 g cascaval ras, 120 g unt, 2 oua, 2 linguri ulei masline, seminte de susan, sare, piper.
Vinetele se spala si se taie in doua, longitudinal, avand grija sa le intepam coaja din loc in loc. Se ung cu ulei de masline si se dau la cuptor pentru 20-25 minute, iar cand sunt gata, cu ajutorul unei linguri le scoatem miezul, asa incat coaja sa nu se rupa.
Intr-un bol se pun miezul de vinete, crema de branza si jumatate din cascavalul ras, ouale, sare si piper dupa gust si se amesteca bine toate ingredientele. Intr-o tava unsa cu unt se asaza coaja de vinete in care se toarna compozitia de crema de branza, apoi se presara cealalta jumatate din cantitatea de cascaval ramasa. Pe deasupra se presara seminte de susan. Se lasa tava la cuptor pentru 10-15 minute, pana se topeste cascavalul.
Sursa:
revistamagazin.ro Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro