Reteta raw vegan delicioasa: ciocolata din musli cu piersici!

Reteta raw vegan delicioasa: ciocolata din musli cu piersici!
Reteta raw vegan delicioasa: ciocolata din musli cu piersici!

Pentru aceasta reteta ai nevoie de un timp de preparare de o ora si 40 de minute.

 

Ingrediente:
Müsli
fulgi de hrisca germinata- 500 g
fulgi de grau germinat- 500 g
migdale- 400 g
cacao raw bucatele (nibs)- 100 g
sirop de curmale- 350 g
piersici deshidratate- 200 g
Ciocolata
unt de cacao- 300 g
cacao raw- 50 g
vanilie
- 3 pastai
miere de salcam- 3 linguri
Instructiuni:
Müsli:
-Se hidrateaza migdalele timp de 8 ore. Se spala bine si apoi se deshidrateaza pana se usuca complet. O sa va placa gustul final, este deosebit. Se macina mare intr-o rasnita.
-Se taie piersicile in feliute subtiri  (se poate folosi orice fruct) si se lasa la deshidratat pana la uscare (aproximativ 24 de ore)
-Intr-un bol
mare se amesteca fulgii (eu folosesc fulgi de la firma Granovit) cu siropul de curmale, migdalele maruntite, bucatile de cacao si fructele deshidratate.
-Compozitia rezultata se aseaza in strat subtire pe tavita deshidratorului. Se pot forma si bare.
-Se lasa la deshidratat pana la uscarea completa.
-Se pastreaza in borcane de sticla inchise ermetic.
Ciocolata:
- Untul de cacao se topeste  la 40 de grade (in deshidrator).
-Se adauga in compozitie cacao, miere si vanilie si se amesteca usor.
Punem Müsli in forme mari de silicon si apoi turnam ciocolata peste el. Dam la rece pentru 30 de minute si apoi taiem in bucatele mai mici.
Sursa: rawveganjoy.ro

Ingrediente:

Müsli
fulgi de hrisca germinata- 500 g
fulgi de grau germinat- 500 g
migdale- 400 g
cacao raw bucatele (nibs)- 100 g
sirop de curmale- 350 g
piersici deshidratate- 200 g

Ciocolata

unt de cacao- 300 g
cacao raw- 50 g
vanilie- 3 pastai
miere de salcam- 3 linguri

Instructiuni:

Müsli:

-Se

hidrateaza migdalele timp de 8 ore. Se spala bine si apoi se deshidrateaza pana se usuca complet. O sa va placa gustul final, este deosebit. Se macina mare intr-o rasnita.

-Se taie piersicile in feliute subtiri  (se poate folosi orice fruct) si se lasa la deshidratat pana la uscare (aproximativ 24 de ore)

-Intr-un bol mare se amesteca fulgii (eu folosesc fulgi de la firma Granovit) cu siropul de curmale, migdalele maruntite, bucatile de cacao si fructele deshidratate.


-Compozitia rezultata se aseaza in strat subtire pe tavita deshidratorului. Se pot forma si bare.

-Se lasa la deshidratat pana la uscarea completa.

-Se pastreaza in borcane de sticla inchise ermetic.

Ciocolata:

- Untul de cacao se topeste  la 40 de grade (in deshidrator).

-Se adauga in compozitie cacao, miere si vanilie si se amesteca usor.Punem
Müsli in forme mari de silicon si apoi turnam ciocolata peste el. Dam la rece pentru 30 de minute si apoi taiem in bucatele mai mici.

Sursa: rawveganjoy.ro

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum trebuie ceapa depozitată corect și care este secretul pentru inelele perfecte de ceapă

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies