Pentru aceasta reteta ai nevoie de un timp de preparare de o ora si 40 de minute.
Ingrediente:
Müsli
fulgi de hrisca germinata- 500 g
fulgi de grau germinat- 500 g
migdale- 400 g
cacao raw bucatele (nibs)- 100 g
sirop de curmale- 350 g
piersici deshidratate- 200 g
Ciocolata
unt de cacao- 300 g
cacao raw- 50 g
miere de salcam- 3 linguri
Instructiuni:
Müsli:
-Se hidrateaza migdalele timp de 8 ore. Se spala bine si apoi se deshidrateaza pana se usuca complet. O sa va placa gustul final, este deosebit. Se macina mare intr-o rasnita.
-Se taie piersicile in feliute subtiri (se poate folosi orice fruct) si se lasa la deshidratat pana la uscare (aproximativ 24 de ore)
-Intr-un bol
mare se amesteca fulgii (eu folosesc fulgi de la firma Granovit) cu siropul de curmale, migdalele maruntite, bucatile de cacao si fructele deshidratate.
-Compozitia rezultata se aseaza in strat subtire pe tavita deshidratorului. Se pot forma si bare.
-Se lasa la deshidratat pana la uscarea completa.
-Se pastreaza in borcane de sticla inchise ermetic.
Ciocolata:
- Untul de cacao se topeste la 40 de grade (in deshidrator).
-Se adauga in compozitie cacao, miere si vanilie si se amesteca usor.
Punem Müsli in forme mari de silicon si apoi turnam ciocolata peste el. Dam la rece pentru 30 de minute si apoi taiem in bucatele mai mici.
Sursa: rawveganjoy.ro
Ingrediente:
Müsli
fulgi de hrisca germinata- 500 g
fulgi de grau germinat- 500 g
migdale- 400 g
cacao raw bucatele (nibs)- 100 g
sirop de curmale- 350 g
piersici deshidratate- 200 g
Ciocolata
unt de cacao- 300 g
cacao raw- 50 g
vanilie- 3 pastai
miere de salcam- 3 linguri
Instructiuni:
Müsli:
-Se
hidrateaza migdalele timp de 8 ore. Se spala bine si apoi se deshidrateaza pana se usuca complet. O sa va placa gustul final, este deosebit. Se macina mare intr-o rasnita.
-Se taie piersicile in feliute subtiri (se poate folosi orice fruct) si se lasa la deshidratat pana la uscare (aproximativ 24 de ore)
-Intr-un bol mare se amesteca fulgii (eu folosesc fulgi de la firma Granovit) cu siropul de curmale, migdalele maruntite, bucatile de cacao si fructele deshidratate.
-Compozitia rezultata se aseaza in strat subtire pe tavita deshidratorului. Se pot forma si bare.
-Se lasa la deshidratat pana la uscarea completa.
-Se pastreaza in borcane de sticla inchise ermetic.
Ciocolata:- Untul de cacao se topeste la 40 de grade (in deshidrator).
-Se adauga in compozitie cacao, miere si vanilie si se amesteca usor.Punem
Müsli in forme mari de silicon si apoi turnam ciocolata peste el. Dam la rece pentru 30 de minute si apoi taiem in bucatele mai mici.
Sursa:
rawveganjoy.ro Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro