Aceasta reteta nu este buna doar pentru masa de Craciun, poate fi consumata pe tot parcursul anului.
Ingrediente
200g paine alba cu tot cu coaja
1 ceapa taiata in sferturi
2 catei de usturoi
1 mana mare de patrunjel
450g carne pentru carnati
2 mere tocate fin
3 tulpi de telina apio, tocate
100g
1 lingurita pudra de curry
1 ou mare
Coaja de la o lamaie
Sucul de la jumatate de lamaie
20 de felii de bacon
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Carnati de porc romanesti- O reteta numai pentru pentru Craciun!
Mod de preparare
Pune paine intr-un procesor alimentar si marunteste bine.
Asa se prepara cea mai buna fasole cu carnati! Acesta este secretul pentru mancare gustoasa!
Imparte carnea in 20 de bucati, modelandu-le sub forma de carnat. Infasoara fiecare bucata in bacon. Pune carnatii intr-un vas rezistent la caldura si coace timp de 30 de minute.
sursa foto
Reteta traditionala romaneasca- Cum se face tochitura de porc autentica!